Sta kupiti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

@stefanves: Ima jezik da izaberes, a ja fino znam Engleski Ae sad ti meni objasni kako da maskiram link lool

Comment

• stefan123
      CBC Senator
      • 30.06.2007
      • 272
      • Podgorica

@zverko

Svoje nacionalisticke fore ostavi nedje drugo..Pod bolesni Balkan, Crna Gora spada ITEKAKO i ne odvajam je od Srbije, Bosne, Hrvatske ili bilo koje druge zemlje Balkana ni najmanje !!! Jesam Crnogorac, jesam i Balkanac, jesam i Evropljanin, nemam nikakvih predrasuda i nemam nista protiv nikoga, isto se ponasam i prema jednom Crnogorcu, Hrvatu, Srbinu i Bosancu...tebi ako je to problem onda definitivno forumi nisu mjesto za tebe !

Vozim Alfu, uvjek cu je i voziti ! Jel ti krivo...? Platicu njeno odrzavanje vise nego za nekog VW-a ali cu UZIVATI u AUTOMOBILU a ne PREVOZNOM SREDSTVU ! Za informaciju razlika u cijeni orig. dijelova za G4 i 156-cu koju ja vozim je zanemarljiva...Farovi za moj auto su 5-10? skuplji od G4 ali su zato bolji i ljepsi ! Za sad sam zadovoljan a znam jos mnogo ljudi koji imaju isto misljenje, naravno kupili su AUTO a ne OLUPINU za dzabe...

Bravo ima moj brat i veoma je dobro auto..Po udobnosti kao G4, osjecaj u voznji itd..VW nikad nece imati ni blizu bilo kod Italijana...Dijelovi su malo skuplji od G3 ali njemu se za 2-3god kolko ga vec ima nista nije pokvarilo sem MAF-a (koji je boljka svih nivijih auta) i to ga je kostamo malo iznad 100?..Za pare koje bi dao za G3 on je uzivao u MNOGO boljem autu !

Imam i Golfa II 1.6D i nemoj me uciti je li udoban ili nije.. NIJE, u njemu sjedis kao u kamionu na sicu koji je kao drvena klupa..Da je kvalitetan jeste, ali i nije problem napraviti nesto tolko kvalitetno kad nemoras da obracas paznju na nista, pocevsi od izgleda pa do udobnosti i osjecaja u voznji kojeg nema ....Jeftin jeste ako kupujes malu privredu i dijelvoe sa otpada, orig. njemacki i nisu bas bedza..

Ta prica za Italijane...i kvarenje..Pa naravno ! Ode tvoj prijatelj i kupi Alfu 156 za 2000? i kaze sranje je kvari se idem uzecu VW-a....neka kupi 156-cu za 5000? pa onda ima pravo da prica o tom autu a ne olupini koju je kupio...

Nego ova tema ode previse u OFF, ja se iskljucujem !!

...Nekim ljudima je dzabe sve...
      www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
      Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ma svaka tebe cast brate moj nego si ti mene pogresno skapirao sto se tice ovog crnogorac i evo sta treba da ucinim da kosmicka pravda bude zadovoljena a ti ne uvredjen??? i daleko od toga d ami je krivo sto ti vozis auto koji vozis posto uvek i usvako doba mogu sebi da ga priustim. moji apetiti su malo veci od tvojih tako da je glupo pricati o tome. ali ako si ti zadovoljan svojim autom i ja sam veruj mi samo nemoj drugima nametati svoj stil kao sto ga ni ja ne namecem. btw, ja ne vozim golfa...
        pa sto rece comi, nisam ginekolog ali mogu da pogledam...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

mnogo ste svi ovo shvatili licno, ajde ljudi iznesite cinjenice zasto je neki auto dobar, a ne licne afinitete, hebi ga verujem ja da se remus ne bi ljutio da vozi i 156 i 4 ali to je trenutno izvan njegovih plateznih mogucnosti.

Dobio si par dobrih saveta od nekolicine uzmi vise marki u razmatranje u tom cenovnom rangu otidji i vidi kola, probaj, prveri cene delova i na kraju ako mozes otidji kod majstora i proveri u kakvom je stanju.

Inace ni 2 ni Bravo nisu neka kola, video sam Brava/o uvek u katastrofalnom stanju ( za pare koje su u opticaju), a 2, pa hebi ga ako ti treba tehnologija od pre 20 i kusur godina onda kupi, a da semoze naci dobar auto, pa moze ali taj ne kosta sigurno 2500?, a isto tako ni Bravo.

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Ma bravo je spomenut smo kao...neam pojma sto je spomenut, al svakako ne kao preporuka za 2,5ke.

@irwsch...97
            Code:
            [url=www.ogromnilink.com]link[/url]

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

Svi bre imaju Golf 2 Stefi, jel to da se vozis kad te ostavi negde taj 365! Sala mala

Comment

• stefan123
                CBC Senator
                • 30.06.2007
                • 272
                • Podgorica

@ Zverko

Nisam se uvrijedio...Ja da imam i mnooogo vise para za auto opet bi to bila 156-ca ali ne ovaj motor nego nesto jace....Eventualno bi bila Alfa GT...

Nikome ja ne namecem svoj stil, da ga namecem nebi preporucio Brava ili slicno...samo nikako nemogu nekome preporuciti da da 2.5K za G2...dzabe, preko toga nemogu da predjem...

Ja sam se malo i prebacio ovamo...izgleda da cijene nisu bas slicne...Ja sam gledao covjeka u Bosni kao jesi li lud ? kad mi je davao 4000Km za mog golfa... Ovdje se za 2.5K moze uzeti solidan G3 ili Bravo ali benzinac ne dizel..Izlgeda da ce i ovdje sad za 10dana kad se zatvore kranice za <Euro3 cijene poskakati...

Svi bre imaju Golf 2 Sokiran Stefi, jel to da se vozis kad te ostavi negde taj 365! Sala mala lool
                Jel ovo upuceno meni ? Ako jeste..da za to je upravo...Svaki dan mi crkava Alfa i Golfa koristim da odem po dio koji kosta vise nego Golf i onda sve tako..do sada sam mogao vec i Phaetona da kupim al jbg...glup sam, nemogu da sracunam koliko me kosta ta Alfa.
                Prije kupovine sam probao i Golfa 4 1.8T i nije ni blizu Alfe po osjecaju u voznji, auto je dobro ali taj osjecaj dok vozis Alfu je neopisiv..U Golfu motas kao lud volan dok je kos Alfe to sve u 360stepeni kao formula...
                www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Sto uvoditi Brava u pricu, kada je Tipo dovoljan. Za 2500 - odlican auto. Za Golfa II jedna teholoska generacija iznad u razvoju. Pocinkovan, ima puno prostora, odlicni motori, udoban, lezi na putu odlicno, odlicno opremljen...

Inace, ovi koji zagovaraju Golfa treba da budu bar malo objektivni pa da kazu da za 2500 nema dobrog Golfa II i da to sto ima falsh delova za njega nije dobra vec katastrofalna stvar koja ugrozava bezbednost ucesnika u saobracaju. Bar ovde na ovakvom forumu ne treba promovisati takav nacin misljenja. A odrzavanje Golfa sa brendiranim delovima je druga prica...

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Tu si u pravu. Za stvarno dobrog 91-92 vredi izdvojiti 3000-3500e! Mada se moze naci Ok primerak za recimo 2600-2800! Ja sam vozio Jett-u 2, to mu dodje Golf 2 sa repom. Cemu tolike gluposti o neudobnosti, i jos komentari malo udobniji od Juga! U Jetti je bilo prostora i napred i pozadi Ok! Kad bolje razmislim, juri Jettu! U gepeku imas bar 300l kad stavis bocu, ako bude benzinjara! Bas veliki!

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

Alfa 33, moze se naci za 2000 u super stanju.Kakva je za odrzavanje u odnosu na Tipo, zna li neko?
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

Pa to ja i pricam sve vreme, ako hoces da ga odrzavas kako treba, to onda nije ona "delovi su dzabe i ima ih na svakom cosku", eto taj tipo je ok, mnogo bolje za te pare, samo trazi nemoj da brzas i gledaj razne marke, a ne samo golf pa golf, ima mnogo auta u ok stanju.

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Mnogo teze za odrzavanje od Tipa. 33-ojku bas treba paziti i maziti, a i delove je teze naci. Tipo je mnogo robustniji.

Comment

• -Vedran-
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 3255
                            • Beograd

Sto uvoditi Brava u pricu, kada je Tipo dovoljan. Za 2500 - odlican auto. Za Golfa II jedna teholoska generacija iznad u razvoju. Pocinkovan, ima puno prostora, odlicni motori, udoban, lezi na putu odlicno, odlicno opremljen...
                            Sve sto si naveo je tacno, ima ga moj prijatelj, ali da se kvari kvari se. Da li je njegov takav ili su svi takvi, ne mogu da tvrdim...

Dajte bre ljudi, za golfa II izdvojiti 3500eur
                            Godiste je godiste!

Moj drugar je pre 1.5 godinu kupio gnoja II 1.6D 91god u ok stanju i platio ga 3900e. Spominjao sam to na forumu vec nekoliko puta. Sta dalje pricati o golfu 2
                            Power of dreams !!!

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Kako koji...Ima ponekad problema za elektrikom, ali moze da se sredi. Naravno, ima i zgazenih primeraka koje ne vrede 5 para. Da se ne lazemo - mnogo je teze neci dobre nego lose primerke za sva tako starija kola u Srbiji.

Pre svega treba traziti dobar primerak i biti strpljiv, firma je manje bitna...

Comment

• miroslavm
                                CBC Senator
                                • 13.02.2007
                                • 208
                                • Beograd, Zvezdara

Moj drugar je pre 1.5 godinu kupio gnoja II 1.6D 91god u ok stanju i platio ga 3900e. Spominjao sam to na forumu vec nekoliko puta. Sta dalje pricati o golfu 2 [/quote]

Tu ne treba dalje pričati o golfu. Nego o onom ko je dao tolike pare. Slažem se za tipa- odličan, medju najboljima iz te generacije, a pruža više.

Comment

Working...
                                X