Evo sad cu ti reci tacno sta je menjano na Jetti 1.6 benz 84god od 96-2005, koliko je bila kod mene!
Svi amortizeri, pa zadnji opet
Jedan homokineticki zglob, znatno kasnije i drugi
Lageri u zadnjem levom tocku
Palila se sijalica za ulje bez veze, opravljeno
Dihtung na glavi motora (jbg vozio sam Razanj-Aleksinac 180km)
Kablovi koji idu od razvodne kape
Termostat
Pukla sajla kvacila
Zadnji lonac, posle x krpljenja, 3x godisnje bar!
Delovi koji su ugradjivani nisu bili dno, ali sigurno nisu bili original! Sipano je samo Mobil ulje. Auto je prodat sa kao 300000km. U trenutku prodaje auto nije trosio ulje! Kad smoga kod drugara koji ima "kanal" gledali pred prodaju, krstili smo se! Ko puckica, jedna rupica ispod levog praga! Limarija ok, samo zafarbivane sitne cukancije! 2000g cini mi se su posle zime felne malo zardjale, i lim iznad desnog tocka poceo da korodira zbog soli i ne pranja tokom zime! (sanirano na prolece)
Zima pred prodaju, pragovi samo prefarbani u crno, jer su stradali od rizle! Nisu propali uopste!
To je to! Bili smo zadovoljni. Limarija i zastita bila odradjena super! Auto prodat bez da lupa, krcka, zveci!
Svi amortizeri, pa zadnji opet
Jedan homokineticki zglob, znatno kasnije i drugi
Lageri u zadnjem levom tocku
Palila se sijalica za ulje bez veze, opravljeno
Dihtung na glavi motora (jbg vozio sam Razanj-Aleksinac 180km)
Kablovi koji idu od razvodne kape
Termostat
Pukla sajla kvacila
Zadnji lonac, posle x krpljenja, 3x godisnje bar!
Delovi koji su ugradjivani nisu bili dno, ali sigurno nisu bili original! Sipano je samo Mobil ulje. Auto je prodat sa kao 300000km. U trenutku prodaje auto nije trosio ulje! Kad smoga kod drugara koji ima "kanal" gledali pred prodaju, krstili smo se! Ko puckica, jedna rupica ispod levog praga! Limarija ok, samo zafarbivane sitne cukancije! 2000g cini mi se su posle zime felne malo zardjale, i lim iznad desnog tocka poceo da korodira zbog soli i ne pranja tokom zime! (sanirano na prolece)
Zima pred prodaju, pragovi samo prefarbani u crno, jer su stradali od rizle! Nisu propali uopste!
To je to! Bili smo zadovoljni. Limarija i zastita bila odradjena super! Auto prodat bez da lupa, krcka, zveci!
Comment