Mislili smo da idemo na lizing ali smo nasli malo bolju varijantu za to, kola se placaju iz tri godisnje rate bez kamate sa povoljnostima na kasku, a naravno da smo pravili finansijski plan, samo je dilema oko vozila koja bi najbolje bilo da uzmemo!
Rent-a-car
Collapse
X
-
Originally posted by nikola_VUKPoludeo sam od racunanja i raznoraznih dilema, ali mislim da smo dosli do zakljucka da je 308 u svoj racunici najbolja opcija:
Definitivno mislim da je najatraktivniji
Potpuno je nov model i iz tog razloga mislim da ce najduze ostati aktuelan
Prostran je i moze da se koristi na duze puteve a nije prevelik za po gradu
drugo, ne bezi od 307. Ionako ces aute menjati za tri godine, jer toliko se voze na rent-a car-u. Pozdrav.
Comment
-
-
...svako vuce na svoju stranu, pa moram da budem malo pristrasan
Hyundai kao opcija? Konkretno I30 u nizoj srednjoj klasi, Sonata u nekoj visoj srednjoj - Getz i Accent bas ne bih preporucivao za nizu klasu...
Imati u vidu 5 godina garancije (bitno kod kasnije preprodaje), garancija vazeca i uz ugradjeni odobreni autogas sistem, a daleko od toga da su losi automobili, a sa cenom su prilicno interesantni.
Peugeoti jesu odlicni, ali ipak su manje kvalitetno sklopljeni nego Hyundai. Verovali ili ne...
Comment
-
-
A to ti se samo chini, vidi, morate biti realni, 90% ljudi bira rent-a car kao nuzno sredstvo od tacke A do tacke B, dovoljno je da je auto nov i chist, i da je siguran da mu nece neshto crci na pola puta. I30 vam je odlichna varijanta, zato jer sad imaju akciju prodaje auta iz 2007, i mozete odlichno da prodjete i sa cijenama i sa svim, kad krenete i uhodate se i pochnete da se shirite onda birajte necu ovaj ocu taj, bitno je ulozeno povratiti i biti shto manje na gubitku.
Zvacu te ovih dana josh nisam zavrshio obaveze, tj. odlozene su mi do utorka! Auta jesu veliki dio posla, ali sad ce da vas gazi poslovni prostor, morate biti na nekom ok mjestu a vishe cete placati mjesechno polsovni prostor nego ratu za dva auta!
Comment
-
-
Originally posted by AlfonsoA to ti se samo chini, vidi, morate biti realni, 90% ljudi bira rent-a car kao nuzno sredstvo od tacke A do tacke B, dovoljno je da je auto nov i chist, i da je siguran da mu nece neshto crci na pola puta. I30 vam je odlichna varijanta, zato jer sad imaju akciju prodaje auta iz 2007, i mozete odlichno da prodjete i sa cijenama i sa svim, kad krenete i uhodate se i pochnete da se shirite onda birajte necu ovaj ocu taj, bitno je ulozeno povratiti i biti shto manje na gubitku.
Zvacu te ovih dana josh nisam zavrshio obaveze, tj. odlozene su mi do utorka! Auta jesu veliki dio posla, ali sad ce da vas gazi poslovni prostor, morate biti na nekom ok mjestu a vishe cete placati mjesechno polsovni prostor nego ratu za dva auta!
I naravno - puno srece!
Comment
-
-
slucajno dodjoh na ovu stranicu ,trazeci jos neki link renta car pezo 207.jedino mesto gde sam mogao pronaci je red-line renta-car.dan kosta 37eu preko 16dana.mislim da je cena jako povoljna u odnosu na ostale agencije.ne bih se slozio sa predhodnikom u vezi razloga iznajmljivanja auta.ja sam upravo trazio peugeot 207 jer ne zelim da kupim vec probam kao i mnogi drugi koji planiraju odmor obicno imaju zelju za neki specijalan model, a ne samo da iznajmi, pa sta bilo.interesantno ili ja nisam dovoljno sposoban da pronadjem vise pezo modela za iznajmljivanje
pozz
gax norge
Comment
-
-
Originally posted by gagaraslucajno dodjoh na ovu stranicu ,trazeci jos neki link renta car pezo 207.jedino mesto gde sam mogao pronaci je red-line renta-car.dan kosta 37eu preko 16dana.mislim da je cena jako povoljna u odnosu na ostale agencije.ne bih se slozio sa predhodnikom u vezi razloga iznajmljivanja auta.ja sam upravo trazio peugeot 207 jer ne zelim da kupim vec probam kao i mnogi drugi koji planiraju odmor obicno imaju zelju za neki specijalan model, a ne samo da iznajmi, pa sta bilo.interesantno ili ja nisam dovoljno sposoban da pronadjem vise pezo modela za iznajmljivanje
pozz
gax norge
Treba imati kefala, pa kroz ovakav primer nepismenosti (diverzija za udžbenike) provući malu, sitnu reklamičicu...
LM, što se rent a car posla tiče- em ste zakasnili, em ste potpuno pogrešili u pristupu, em (koliko mogu da primetim) apsolutno nikakvog iskustva nemate.
Mali savet- odustanite pre nego što se pokajete. Svega tri (i nešto) godine sam u poslu, a već sam doživeo par baja koji su počeli rečima: "Sve ću da Vas zatvorim!". Baje, naravno, pojma nisu imali u šta se upuštaju, a gde su sad? Niko ne zna... niti ikoga zanima.
Može da se zaradi, može, ali samo ako imaš iskustva, kontakata- para.
Po svemu sudeći, poslednje Vam nije problem, ali bez boldovanog... piši propalo.Save the Panda!
Comment
-
-
Ideja je bila da otvorimo rent-a-car dok sredjujemo papire za zgradu jednu koja je u izgradnji, da nam pare ne bi stojale, odustali smo od toga jer sva trojica pored privatne firme imamo i druge poslove kao i jos poslova pored toga i porodice koje nismo hteli da zapostavimo, inace imali smo super kombinaciju i da smo otvorili rent-a-car do sada bi se oko 30% kola isplatilo tj. imali bi para da isplatimo godinu dana lizinga.
Uglavnom usresredili smo se na gradjevinu veca je zarada mnogo je veca nervoza a obaveze manje...
p.s. Neznam o kojem rentacaru pricas ali ja koliko znam u CG na rent-a-caru niko nije pukao.
Comment
-
-
^^^
Valjda ga neće obrisati, mogao bi i u potpis da ide, samo da je malo sažetiji...
Ovo je ipak hit:
zar je bitno gde ce se upotrebiti zarez tacka i ostle pravopisne gluposti
Što se teme tiče, @japanx:
Zaista mi nije namera da zvučim ironično niti da odvraćam čoveka od posla. U krajnjem slučaju- njegove su pare, pa nek' ih pali ako mu je gušt- mnogi su takvi zaboravili (ili je nikada nisu ni pročitali) onu Zmaj- Jovinu: "Kako bi to stajalo"...
I, da- naučen se nisam rodio, niti sam to igde tvrdio, niti mislim da je moguće. Kao što napisah, 3 godine sam u ovom poslu- nisam ni vlasnik, ni suvlasnik, ni direktor, ni direktorova švalerka. Običan disponent. Ako znate šta je to.Save the Panda!
Comment
-
Comment