Danas putovao, relacija auto puta Aleksinac-Pojate (iskljucenje za Krusevac, V.Banju, Kraljevo...) , u Aleksincu na naplatnoj rampi uzeo karticu, na auto putu stajao, sipao gorivo, i nastavio put dalje. Stignem na iskljucenje, nema kartice. Trazim ja, trazi zena, traze deca, nema kartice. Znam da sam je stavio ispod piksle(tu stavljam uvek) ali nema. Kontam, verovatno je dok sam izlazio mozda nekako ispala iz auta, posto je duvao strasno jak vetar. Pomirim se sa sudbinom i krenem na rampu sa namerom da mozda oni imaju u bazi podataka, posto neka kamera ocita registarski broj i izbaci ga na displeju, medjutim, mrka kapa. Ne moze. Rekoh ajde, platicu putarinu najduze relacije (Bubanj potok-Krusevac).
Neee, morate platiti 1080din, tolika je naknada za izgubljenu karticu-rece ljubaznim glasom gospodin za salterom.
I tako umesto 110, platih 1080din. Toliko me je zabolelo...
Stignem kuci, uzmem baterijsku lampu, sagnem se i ugledam karticu ispod piksle, malo zavucenu, na mestu gde smo i ja i zena tri puta proveravali. Cak sam i mobilnim osvetlio ali nista.
Zabolelo me je jos vise...
Neee, morate platiti 1080din, tolika je naknada za izgubljenu karticu-rece ljubaznim glasom gospodin za salterom.
I tako umesto 110, platih 1080din. Toliko me je zabolelo...
Stignem kuci, uzmem baterijsku lampu, sagnem se i ugledam karticu ispod piksle, malo zavucenu, na mestu gde smo i ja i zena tri puta proveravali. Cak sam i mobilnim osvetlio ali nista.
Zabolelo me je jos vise...
Comment