Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Re: Poskupljenje goriva

Auto put kroz Beograd ima ogranichenje koje vazhi za naseljeno mesto jel tako?Tako da 120km/h nije bezbedno

I opet ovde svi kukamo i jadikujemo i nishta

I love my

Comment

• gti16v
      CBC Senator XXL
      • 05.08.2007
      • 343
      • BGD
      • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Ne baš, bar prema mom tumačenju Ograničenje u naselju je 50 km/h, a na delu auto puta koji prolazi kroz Beograd je 80km/h koliko je dozvoljeno saobraćajnim znakom, osim za vreme snežnih padavina i snežnog prekrivača kada je 60 km/h.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Tako je ... i postoji zabrana preticanja putnickih vozila kamionima i autobuslima ... tacnije, zabranjeno im je da se krecu levom trakom ali ni to niko ne yebe.

Sto se akciza tice - ne nadajte se nicem boljem dok privreda ne krene da radi nesto, a ne vidim da ce to u skorije vreme biti ... akcize pune budzet koji placa sve u drzavi a penzije pogotovo. Zar niste primetili da smo mi jedina drzava gde su penzioneri u vlasti ?!
        I da imamo najobimniji drzavni parat na Svetu ?! A to sve moramo da platimo mi koji smo preostali - a malo nas je ...

Od ovakvih tema nikad nije bilo nista niti ce biti. Kukanje, podizanje ustanka .. hajde da bojkotujemo ovo ili ono ..
        Posto je politizacija zabranjena - ostalo je jedino samosazaljenje na net-u i to je sve.

Akcize ce biti jos i vece, cena ce biti jos i veca ... ako vam se ne svidja, nemojte da vozite. Ko mora da se vozi taj ce i da se vozi makar gorivo zlatom placali. Period izolacije i hiperinflacije je to i pokazao.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• AlNik
          CBC Veteran
          • 18.07.2008
          • 144
          • Beograd

Originally posted by prolupator
          Od ovakvih tema nikad nije bilo nista niti ce biti. Kukanje, podizanje ustanka .. hajde da bojkotujemo ovo ili ono ..
          Posto je politizacija zabranjena - ostalo je jedino samosazaljenje na net-u i to je sve.
          Pa nije bas tako.. Ja se, recimo, borim tako sto kad oni dignu cene, ja smanjim potrosnju. Ne zato sto ne mogu da platim nego zato sto necu da ih hranim. Slobodno mogu da procenim da sam smanjio potrosnju za 30% u poslednjih godinu dana, sto pazljivijom voznjom sto izborom da nesto odradim i bez kola. Drugi nacin na koji se borim protiv njih je da castim pandura kad hoce da me kazni - draze mi je da popije pice na moj racun nego da drzava dobije ijedan moj dinar.

EDIT:
          Bez politike, molim!

Comment

• M626
            CBC Senator
            • 12.01.2006
            • 200
            • Beograd, Konjarnik

Sredinom 2008. godine barel nafte je koštao ~150$, dok je cena benzina u Srbiji bila ~110 din/l.
            Trenutna cena barela je ~80$ a benzin je ~107 din/l.
            Zapitajte se koliko će koštati 1l benzina ako cena barela opet krene da skače (a hoće sigurno)...
            Jedno je sigurno, biće manje gužve i više mesta za parkiranje (ako je za utehu ).
            Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• alexa05
              CBC Senator XXL
              • 23.07.2006
              • 1769
              • Smederevo
              • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Kao što moderatori rekoše, "Bez Politike Molim"! I ja sam apsolutno uz vas.

Apsolutno se slažem sa njima da je kojim slučajem ova cena takva da je formira slobodno tržište, ali nažalost sve je samo to ne. Nju diktira vlast tj. direktno je pod uticajem politike i političara. Nažalost tako je i nikako drugačije. Tako da bar u ovoj temi dragi moderatori možete bar malo da popustite što se gornjeg zahteva tiče.
              EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• srdjanissan
                CBC Senator XXL
                • 20.11.2008
                • 720
                • beograd

idemo dalje http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... nara!.html
                kad koči,cepa gume i prevrće se!
                papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• MirkoDamnjanovic
                  CBC Senator
                  • 26.09.2008
                  • 291
                  • Srbija
                  • Cetvorotockas

Auuuuuuuu. Pa oni nisu normalni.

Sto kazu ljudi:"Bar tih para ima pa nek ide zivot".

Comment

• Darth Malak
                    CBC Senator
                    • 26.05.2008
                    • 207
                    • Beograd

benzin 111 a dizel 109 ...

masala , ja sam vec smanjio relacije a bogami tek sad ima da smanjim voznju , dokle bre ???

Comment

• MirkoDamnjanovic
                      CBC Senator
                      • 26.09.2008
                      • 291
                      • Srbija
                      • Cetvorotockas

Oni su resili da nam uzmu pare samo ne znaju bas kako to da urade. Ako ne uspe preko goriva ko zna sta je sledeca ideja. Mozda kazna kad prodjes na zeleno a nisi se nasmejao, zajedno sa svim vickastim odredbama novog zakona.

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Moj post od juce ali na drugoj temi ...malo da vas utesim

Evo sada sam dobio sledecu informaciju u firmi tj mejl iz Nis-a.
                        Jeftiniji auto gas na pojedinim NIS-ovim benzinskim pumpama i to za 2 dinara po litru tng-a, akcija traje do kraja Februara
                        Cene auto gasa su snizene na sledecim NIS-ovim pumpama u Srbiji:

Adesevci , Auto put Beograd-Zagreb
                        Novi Sad 1, Maksima Gorkog 1
                        BS.Sajkas-Sajkas(mesto izmedju Ns-a i Titela -al ga nadjose )
                        Apatin Marina , Dunavska obala bb.

Na ove 4 b.stanice je trenutno tng jeftiniji za 2 dinara, pa izvolite.....

Comment

• Alekre
                          CBC Senator XXL
                          • 12.09.2005
                          • 780
                          • Smederevo

Jadan pokusaj da mi zamazu oci... Bas cu ja iz Smedereva da idem negde ''levo'' i punim bocu Ko zna i zasto su snizili, garant su nesto usrano sipali u rezervoare.
                          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• alexa05
                            CBC Senator XXL
                            • 23.07.2006
                            • 1769
                            • Smederevo
                            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Kao da je do sada i bilo nesto drugo u rezervoarima osim tog "usranog"!
                            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

drzimo se teme, ono je tema o cenama gasa ovo je o cenama goriva i pri tome se misli na benzin i dizel.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

Nekad je razlika u ceni benzina i dizela bila 10-15din, a danas je gotovo izjednacena. Ja se stvarno ne razumem u odredjivanje cena i ne znam sta je otimaplna cifra za litar ali je ovo bas bas skupo.

Comment

Working...
                                X