Koje su to urbane legende 2-3x nedeljno sam tamo već par godina unazad, niti sam video RR, niti postoje neke garaže. Čak ni tog g-dina nikad video nisam. Ako je on vlasnik FK, i ako ima RR uopšte
Uvek ima dobrih kola, i to je istina, ali se ne menjaju svakodnevno. Mislim da se neki Cayenne npr. vozi već godinu-dve.
Nije ni garaza legenda vec postoji ne bas toliko velika kao sto se prica ali postoji u samoj kuci! Taj njegov rols je vec odavno zamenio majbahom i to cinimi se 67(ako ima tako neka oznaka ),a kajene koje vozi Uros su dva bela, jedan nesto nadrkavan u nekoj tunerskoj kuci,a drugi je fabrika nadrkavala!
Sve u svemu kod njih sam takva kola video da mi salon automobila nije ni potreban ,bas kao sto Comi i napisa,sve svetske premijere .
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Brate,ako nesto znas,reci,nemoj tako sve na kascicu i izokola.Da su vozili sva ta nabrojana kola,jesu,e sad,da li su ih prodavali pa kupovali druga ili sta vec,to stvarno ne znam...Sve sto sam nabrojao sam bar jedanput licno video...
Ja mogu da potvrdim Hansovu priču o automobilima koji se tamo nalaze... Najskuplji su bili Kajen Turbo S i M6 kabrio... I istina je da čim se pojavi redizajn ili facelift, tako se to pojavi i na tom parkingu i da su uvek najjači modeli u ponudi... i što mora da se prati trend sa bojom, naravno.
Mislim da niko pametan tamo ne bi uterivao Fantoma ili Majbaha... I moj auto koji je kraći od 4 metra ne oseća se baš komforno u tom dvorištu...
Brate,ako nesto znas,reci,nemoj tako sve na kascicu i izokola.Da su vozili sva ta nabrojana kola,jesu,e sad,da li su ih prodavali pa kupovali druga ili sta vec,to stvarno ne znam...Sve sto sam nabrojao sam bar jedanput licno video...
Nije mi namera loša nikako. Samo sam rekao šta sam video tamo u poslednje 2 godine recimo. A kuća je počela da se gradi prošle, tako da 2004. nije bilo ni garaže ni kuće Sve je bilo puno majstora, nema govora o podzemnim garažama i desetinama automobila unutra.
Pa niko nije rekao da ti ne veruje. Ja opet ponavljam da pametan čovek tamo ne bi uterao ni Majbaha ni Fantoma... Preusko je. Težak ulaz, još teži izlazak iz dvorišta (pošto moraš u rikverc)...
Comment