Fantom je bruka,i stvarno je ogroman...Ja sam ga prvi put u zivotu video kod mene u kraju,vozio ga je "vlasnik" F.K.Vozdovca,mozda mesec dana posle zvanicnog pocetka prodaje...Metalik siv,felne 22" i svabske table...Nikad to necu zaboraviti,ostao sam bez daha...
Brate ja danas idem na faks i sad prolazio kroz miljakovac al onaj deo blizhe rakovachkom putu.Kad skrece neshto crno,shiroko,zakucano za zemlju,Ja gledam reko pih korveta.Kad mi se priblizhio izvalim da je u pitanju FORD GT40!!!Crn sa chini mi se crnim felnama.Znachi ja sam ostao bez teksta i zamalo da se zakucam u auto iz suprotnog smera.Znachi ne mozhete da verujete koja je ono pojava i kako izgleda,a tablice chini mi se engleske ili tako neshto.
Jbt.kako auto drugačije izgleda kada je amaterski slikan i u prirodi...Brutalan je Da imam keša nikada nebi vozio nešto tipa audi,bmw,mercedes..to je isfurano..svaki budza ima po jedan..ovo je vrh!bas je onako Originalno..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ovo nije obican Ford GT vec GT Roush 600 RE sto celu stvar pravi jos zanimljivijom jer se radi o vrlo, vrlo, vrlo retkom automobilu - 10 je napravljeno, ima 600ks. Ove tablice su izgledaju k`o neke "leve" ko zna iz koje zemlje su...
Au bre shta to radi ovde
Znachi opasno izgleda.Shto je najgore na ovoj slici deluje kaod a je auto mali ali uzhivo je mnogo veci i shiri Pogotvo spreda kad se gleda.
Comment