Hot cars - spotted today

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Ima Hemi odlicnu sliku kako se kod nas odrzava Aston Martin... nesto ne mogu da je nadjem, ali ce je on postaviti ako ovo procita

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

kod nas ima astona??? !!!!!! kojih i koliko

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Ja sam bas juce u gradu video jedan e sada koji je bio - suvise je brzo prozujao pored mene

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833
          • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by starac vujadin
          Ima Hemi odlicnu sliku kako se kod nas odrzava Aston Martin... nesto ne mogu da je nadjem, ali ce je on postaviti ako ovo procita
          Koliko ja znam, u srbiji nema ni jednog registrovanog Astona na nase table... ALI ima dva Astona na bosanskim tablama...jedan je DB7 i video sam ga pre par godina a drugi je ovaj Volante koji je uhvacen na promeni plocica u Veterniku. Servis u kome je slikano, verovali ili ne, nije ovlascen Astonov servisni centar nego garaza u prigradskom naselju... Obratite paznju na tocak i cekic ispod auta koji je tu za fino podesavanje...

E sad, s vremena na vreme se pojavi po koji Aston na nasim putevima ali samo na par dana... Starac zna koji se voze po bg a ovo je slika novosadskog ali sa monako tablama...

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

odkud astonu bosanske table.... ovo je stvarno tuga, jadan taj auto verovatno se pita sta je skrivio da mu se to desi....

inace to mi je jedna od omiljenijih marki, kad bi imao love astona bi djirao ko pravi i to V8 vantage..

Comment

• sasa bg
              CBC Član
              • 18.09.2005
              • 44
              • Belgrade

mislim da jednog Aston Martina ima vlasnik B-92

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Što se tiče viđanja Fantoma uživo, ja sam pored njega prošao u CRXu , otprilike isto kao da sam prošao pored GSP... takva je razlika u veličini.

A što se tiče viđanja Ferrarija, Astona, Forda GT, Fantoma, Majbaha i ostaloh u Beogradu, pih, već sam se navikao. Stvar je u tome što ovakva kola kod nas možeš da vidiš u bilo koji deo dana, u bilo kom delu grada.

Gde god sam bio u inostranstvu, ništa od spomenutog nisam video na ulicama u toku dana. Moraš ili da odeš u neki poseban deo grada ili na neku posebnu lokaciju, pa opet, ma koliko se trudio, teško je naći te automobile, jer ih vlasnici ne voze po svaku cenu - dovoljno im je s vremena na vreme.

PS. Iz ovoga izuzimam Monte Karlo u nedelju uveče u krugu kazina, ali i tamo u toku običnog radnog se uglavnom viđaju obični automobili.

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • Katowice (PL) / Banja Luka
                  • AGP / W126

Ima Hemi odlicnu sliku kako se kod nas odrzava Aston Martin...
                  Prije 3-4 godine na Kamenjaku (najistureniji rt na Istri):

Ko je bio zna kakkav je put - makadam, rupe i oblaci prasine. Auto je bio sav izgreban i izkvrckan - u isto vrijeme mi je bilo zao auta i bio sam bijesan na vlasnika
                  Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

U Beogradu postoji DB7 Volante na BG table i to vise godina unazad, metalik plavi. Pored toga suvlasnik Nelta ima DB9, na E table. Ima ih jos periodicno, ali to su neki nasi koji dodju na par nedelja iz inostranstva, pa se vrate.

Comment

• 230
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2007
                      • 775
                      • Semberija

Eh, Monte Carlo...

Veče uoči trke F1 2007, pogled sa zidina zmaka:

U tunelu, ne znam kojim čudom se našao ispred objektiva, toliko je brzo proletio...

A ovo je bilo parkirano na ulici to veče, mada su još interesantniji bili oni koji nisu bili parkirani već neuhvatljivi .(Bukvalno svaki supercar u poslednjih 30 godina. Jedino Vectora nisam video )

155+75=230
                      VIVA LA VITA!!!

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Pa i ne samo to, nego što ti na pešačkom prelazu lepo staju F430, SLR, Continental GT... i mnogo, mnogo klasičnih restauiranih automobila... U Beogradu neće ni Trabant da ti stane

Comment

• Manfred
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2007
                          • 905
                          • Beograd

U Beogradu postoji DB7 Volante na BG table i to vise godina unazad, metalik plavi. Pored toga suvlasnik Nelta ima DB9, na E table. Ima ih jos periodicno, ali to su neki nasi koji dodju na par nedelja iz inostranstva, pa se vrate.
                          Postoji josh jedan DB 9 na Banovom brdu, ne znam koje su table, ali nije od vlasnika Nelta.

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

znaci u BG ima vise astona nego sto sam predpostavljao... nadam se da se ne odrzavaju svi kod majstor mice... jadan ovaj DB7... sta je on skrivio pa d zavrsi u srbiji...

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833
                              • Novi Sad -United States of Liman

E sad, to su novi astoni...da li iko zna za pricu od DB 2 u bg i DBS u s. mitrovici?

Comment

• Miodrag
                                CBC Veteran
                                • 31.08.2007
                                • 184
                                • Sremska Mitrovica

kakvu pricu? ja sam iz sm, ne znam za astona ovde???

Comment

Working...
                                X