Ima Hemi odlicnu sliku kako se kod nas odrzava Aston Martin... nesto ne mogu da je nadjem, ali ce je on postaviti ako ovo procita
Koliko ja znam, u srbiji nema ni jednog registrovanog Astona na nase table... ALI ima dva Astona na bosanskim tablama...jedan je DB7 i video sam ga pre par godina a drugi je ovaj Volante koji je uhvacen na promeni plocica u Veterniku. Servis u kome je slikano, verovali ili ne, nije ovlascen Astonov servisni centar nego garaza u prigradskom naselju... Obratite paznju na tocak i cekic ispod auta koji je tu za fino podesavanje...
E sad, s vremena na vreme se pojavi po koji Aston na nasim putevima ali samo na par dana... Starac zna koji se voze po bg a ovo je slika novosadskog ali sa monako tablama...
Što se tiče viđanja Fantoma uživo, ja sam pored njega prošao u CRXu , otprilike isto kao da sam prošao pored GSP... takva je razlika u veličini.
A što se tiče viđanja Ferrarija, Astona, Forda GT, Fantoma, Majbaha i ostaloh u Beogradu, pih, već sam se navikao. Stvar je u tome što ovakva kola kod nas možeš da vidiš u bilo koji deo dana, u bilo kom delu grada.
Gde god sam bio u inostranstvu, ništa od spomenutog nisam video na ulicama u toku dana. Moraš ili da odeš u neki poseban deo grada ili na neku posebnu lokaciju, pa opet, ma koliko se trudio, teško je naći te automobile, jer ih vlasnici ne voze po svaku cenu - dovoljno im je s vremena na vreme.
PS. Iz ovoga izuzimam Monte Karlo u nedelju uveče u krugu kazina, ali i tamo u toku običnog radnog se uglavnom viđaju obični automobili.
Ima Hemi odlicnu sliku kako se kod nas odrzava Aston Martin...
Prije 3-4 godine na Kamenjaku (najistureniji rt na Istri):
Ko je bio zna kakkav je put - makadam, rupe i oblaci prasine. Auto je bio sav izgreban i izkvrckan - u isto vrijeme mi je bilo zao auta i bio sam bijesan na vlasnika
U Beogradu postoji DB7 Volante na BG table i to vise godina unazad, metalik plavi. Pored toga suvlasnik Nelta ima DB9, na E table. Ima ih jos periodicno, ali to su neki nasi koji dodju na par nedelja iz inostranstva, pa se vrate.
U tunelu, ne znam kojim čudom se našao ispred objektiva, toliko je brzo proletio...
A ovo je bilo parkirano na ulici to veče, mada su još interesantniji bili oni koji nisu bili parkirani već neuhvatljivi .(Bukvalno svaki supercar u poslednjih 30 godina. Jedino Vectora nisam video )
Pa i ne samo to, nego što ti na pešačkom prelazu lepo staju F430, SLR, Continental GT... i mnogo, mnogo klasičnih restauiranih automobila... U Beogradu neće ni Trabant da ti stane
U Beogradu postoji DB7 Volante na BG table i to vise godina unazad, metalik plavi. Pored toga suvlasnik Nelta ima DB9, na E table. Ima ih jos periodicno, ali to su neki nasi koji dodju na par nedelja iz inostranstva, pa se vrate.
Postoji josh jedan DB 9 na Banovom brdu, ne znam koje su table, ali nije od vlasnika Nelta.
znaci u BG ima vise astona nego sto sam predpostavljao... nadam se da se ne odrzavaju svi kod majstor mice... jadan ovaj DB7... sta je on skrivio pa d zavrsi u srbiji...
Comment