radovi na mazdi
Collapse
X
-
Re: radovi na mazdi
najvise problema je bilo oko zadnjeg dela, odnosno oko koseva i rubova. to je bilo skroz trulo, jedva sam napravio koseve. sto se tice rubova nisam mogao da nadjem od dvoje vrata pa sam uklapao od cetvoro vrata. branici su od GD modela isto sa dvoje vrata, malo muke oko uklapanja ali leglo je. oko motora nije bilo posla, samo standardno: dihtovanje, stelovanje ventila i klasicne stvari. to me je najvise iznenadilo jer je presla 270000 a nije otvaran motor. zezao me je i komutator pa sam nabudzio od jugica.
Comment
-
-
Druze, extra ti je mazda, super je ispala. Inace, kad smo kod delova od jugica, moji su majstori meni uspeli da ugrade ventile od jugica na mazdu, i to dizela
Kazi mi koji je motor kod tebe, i koje su felne i gume?
Comment
-
-
max mayer boja, tojotina bordo metalik, stim sto je dodato umesto 20gr plave perle 500gr, i umesto 25gr crvene perle dodato je 500gr. takodje su metali stavljeni krupni umesto srednjih. imam spisak iz farbare koliko cega ide u u tri seta boje pa ako ti treba napisacu
Comment
-
-
Originally posted by melceristi je ventil uz manju prepravku. inace prodao sam je pre godinu dana, motor je bio FE2000, felne 15 a gume 195-60. felne su mi ostale posto tip nije hteo alu felne, stoje u garazi.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment