ma OK...zezam se! nego, imas li kakva iskustva sa roverovim K-engine? pa da eventualno postavim novu temu ili napisem privatno...
Ljudi ne vjeruju u BOOST-ovog B203R! :)
Collapse
X
-
ostaje mi samo "nada"...
pa nista...pogledaj mi u avatar pa mozda nesto skontas...
a interesuju me neke stvari sa "uturbavanjem" 1.4 16V 103KS (ima neke male izmjene - nekoliko konja jaci). kako bi to podnio motor koji je najblizi hondinom 1.4iS (16V 90KS),
samo sto su englezi jos vise smanjili pokretne mase, bubnuli kompresiju na 10,5 i ubacili 4-2-1 i eto ga!
inace taj blok trpi debelo preko 200KS ali ja ne planiram da idem vise od nekih 150KS, ali sumnjam da mogu tako nesto da postignem bez nadpunjenja. inace je:
klip i skok 75x79mm
10,5:1
potiskivaci rade kako treba do 7200rpm (tvrdnja fabrike)
aha, blok je Al sa celicnim stublinama (ili kako ih ko zove)
bio bih zahvalan!Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Kompresija na 9:1 LPT varijanta na 0.4 bara MAX i tu si na nekih 150KS , dodaj samo jos malo goriva sa extra ECU+4 injektora.
Prednja cev auspuha max sto mozes da postavis (dijametar).
PS: Moze posle godisnjeg? AaaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
ko ce ako nece BOOST! hvala velika!
sto se tice stand alone - znam da mora, roverov MEMS ne moze da se reprogramira. a za injektore nisam siguran da li su potrebni drugi. ovi guraju 160KS na 1.8VVC tako da bi trebali da izdrze! ne znam koliki im je protok, kao ni pumpe za gorivo ali je i ona ista kod 160KS.
pa kad mu nabacim jos Nm da pocne da skripi u 3. i 4. (za sada samo 1. i 2.)
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Ma video sam ja kako to ide, ali sam se vozio iza njega u Lancia-i 4WD sa 200KS i 300Nm na autoputu pre par dana na TS u Subotici... Saby i ja u Lancia-i, BOOST ispred, obilazi neki kamion, njemu pun auto, nas dvojica u kolima, Saby pritisnuo, ja ostao zalepljen za sediste, Lancia vuce i cupa, a BOOST odlazi ispred, kao da smo mi pustili gas
Comment
-
-
Ma veeruujemoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment