Savet za kuma!!! Sta mislite o Laguni V6 3.0 Initiale
Moj kum ima ponudu za Lagunu V6 3.0 Initiale, 190 konja, 2000god i presla je oko 130.000km. Tip ceni auto 7000eur. Ono sto mene interesuje kakva su misljenja o ovom automobili i o ovoj ponudi.
Hvala unapred.
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Odlican auto,udoban,snazan,siguran(5 zvezdica na EuroNcap testu)Ful oprema za jedan Renault,ali,servisiranje skupo jer takav auto je pozeljno servisirati a i popravljati samo u ovlascenim servisima.Za initiale verziju mislim da nema toliko delova drugih proizvodjaca vec se ugradjuju prvenstveno iz originala.Druga stvar je sto za takav auto treba razmisljati odmah o ugradnji TNG-a i to samo sekvencijalni sto je jos nesto vise od 1000 eura.Registracija je takodje skupa.E sad,ako ti kum ima para za sve to,bez razmisljanja neka uzme taj auto jer ce se udobno i sigurno navozati.Ovo sam napisao samo kao obozavalac koji takodje vozi jednog Renaulta ali starije proizvodnje.LAGUNA JE ODLICAN AUTO!Problem je sto francuze izbegavaju zbog skupljih servisa a i redje se nadje za njih nesto nego za nekog nemca.Razlog:francuz se ne kvari toliko cesto pa i nemas puno otpada i mogucnosti da nadjes delove.Mada laguna o kojoj ti pricas se nece skoro pohabati tako da osim redovnih servisa i obaveznim upisivanjem u servisnu knjizicu,nema nekog posla.Sipas benzin ili TNG,vozis i ne mislis.
Strasan automobil. Pre neki dan je bio na ugradnji plina i stvarno me odusevio. Kaze gazda, jer ti nije problem da odes da natocis, ne znam gde je pumpa. Ja kao paaaa nije .
Inace nije obavezno razmisljati o ugradnji plina jer trosi 13l benzina. Ako se vec razmislja treba samo razmisljati gde ga ugraditi.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment