Savet za kuma!!! Sta mislite o Laguni V6 3.0 Initiale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bigfoot
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 224
    • Lower Hutt, New Zealand

Savet za kuma!!! Sta mislite o Laguni V6 3.0 Initiale

Moj kum ima ponudu za Lagunu V6 3.0 Initiale, 190 konja, 2000god i presla je oko 130.000km. Tip ceni auto 7000eur. Ono sto mene interesuje kakva su misljenja o ovom automobili i o ovoj ponudi.

Hvala unapred.
    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Odlican auto,udoban,snazan,siguran(5 zvezdica na EuroNcap testu)Ful oprema za jedan Renault,ali,servisiranje skupo jer takav auto je pozeljno servisirati a i popravljati samo u ovlascenim servisima.Za initiale verziju mislim da nema toliko delova drugih proizvodjaca vec se ugradjuju prvenstveno iz originala.Druga stvar je sto za takav auto treba razmisljati odmah o ugradnji TNG-a i to samo sekvencijalni sto je jos nesto vise od 1000 eura.Registracija je takodje skupa.E sad,ako ti kum ima para za sve to,bez razmisljanja neka uzme taj auto jer ce se udobno i sigurno navozati.Ovo sam napisao samo kao obozavalac koji takodje vozi jednog Renaulta ali starije proizvodnje.LAGUNA JE ODLICAN AUTO!Problem je sto francuze izbegavaju zbog skupljih servisa a i redje se nadje za njih nesto nego za nekog nemca.Razlog:francuz se ne kvari toliko cesto pa i nemas puno otpada i mogucnosti da nadjes delove.Mada laguna o kojoj ti pricas se nece skoro pohabati tako da osim redovnih servisa i obaveznim upisivanjem u servisnu knjizicu,nema nekog posla.Sipas benzin ili TNG,vozis i ne mislis.
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Strasan automobil. Pre neki dan je bio na ugradnji plina i stvarno me odusevio. Kaze gazda, jer ti nije problem da odes da natocis, ne znam gde je pumpa. Ja kao paaaa nije .
      Inace nije obavezno razmisljati o ugradnji plina jer trosi 13l benzina. Ako se vec razmislja treba samo razmisljati gde ga ugraditi.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

ZA M power:

Koliko kosta ugradnja plina u takav auto,posto ti je sveze?Znam da nije forum za to ali ajde da pitam

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

1350EU
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225
            • Belgija - ranije Luna-Chico

Fenomenalan auto, i kad uzmes sveukupnu snagu i nije neki potrosac. Inace da sam na kumovom mestu ne bih se razmisljao ni sekunda.

Comment

• nikolapanic
              CBC Senator XXL
              • 16.10.2005
              • 657
              • Petrovac

E kad bi neko otvorio posebnu temu za komentare o Renult vozilima?!

Comment

• Sasha
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 4126
                • Novi Sad

Idi u Team working area-Francuski automobili pa otvori temu o renou.....
                www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                X