Mislim da se radi o 2500 obrtaja, i 20 minuta...
DPF (FAP) - koliko često se isti aktivira.
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
To u vezi turba je tacno... Naucio licno na tezi nacin jbga...
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Posle kažu Alfe skupe za održavanje
Comment
-
-
Ćale imao cirkus sa DPF-om prošle nedelje na Citroenu C5 2.0HDI. Ubacio u save mode i ko mrtvo magare. Otišao u servis skinuli DPF,pregledali endoskopom . Preko dijagnostike utvrdili da je zapušen a endoskopom proverili membrane ,koje su bile na sreću cele. Uzrok,nedostatak tečnosti u posebnom rezervoaru za koji inače nije znao ni da ima a na tabli nema lampicu za nivo te tečnosti. Ceh 200eur+14.000din. Posao od nekih 5 sati.
Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока
Comment
-
-
Kod Pežoa i Citroena je neka druga tečnost u pitanju. Kod ćaletovog C5 2012.g. staje 3 l i košta 8.000din iz originala za litar. Samo na tu tečnost mu dao garanciju za obavljene radove. E sad koliko je ovo sve stvarno trebalo da košta pojma nemam jer moj ćale ne pravi pitanje za plaćanje kada dobije garanciju.
Послато са Redmi 8 помоћу ТапатокаLast edited by URKE 80; 29.04.2021, 21:50.
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostNije ga mehaničar čistio, vozio ga je u specijalizovani servis koji to radi hemijskim putem. Čišćenje 8000, rad majstora 4000.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment