Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

dobar sajt za sve Olds rocket motore

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Kad si vec spomenuo Falkona,ovo sam ti ostao duzan....iako si ispalaaaaaaa

www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Sasha
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 4126
        • Novi Sad

I jos nesto,ne znam sta je.

www.arcs.org.rs/forum

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833

Originally posted by Sasha
          Kad si vec spomenuo Falkona,ovo sam ti ostao duzan....iako si ispalaaaaaaa

Kakva bre ispala, ti si ispala, koliko ja treba da cekam ove slike!?!?!?!

Ono sto ne znas sta je ( a lepo sam ti rekao ali si zaboravio ) je Ford Fairlane iz 1959 godine. Taj crni na slici je nekad bio sa V8 ali sad ima dizel, predpostavljam mercedesov i umesto duplih aspuha, radi mu samo jedan Inace, auto je prilicno kompletan ali nije skroz originalan i dosta je lose je uradjen...ali nema veze, vazno je da se bar malo vozi. Ipak, to nije jedini Fairlane 1959 koji jos postoji u srbiji, ovo sam slikao u okolini Uba

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Izgleda da je taj Fairlane bas u losem stanju. U mom naselju se jedan prodavao prosle godine, cini mi se da je vlasnik trazio $15,000 za njega.

Comment

• HEMI 426
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2005
              • 1833

jeste u losem stanju ali na njemu ima prilicno delova koji se mogu iskoristiti a ne mogu se kupiti kao sto su branici, lajsne, farovi, stopaljke i ko zna sta sve jos. Nisam uspeo da uhvatim vlasnika ovog crnog da mu kazem za tog u Ubu jer bi sigurno nesto mogao da pocerupa...

Comment

• HEMI 426
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2005
                • 1833

za Ivvana jedan Pontiac GTO Judge ( specijalna verzija ) iz 1970....
                auto je pred restauracijom

Comment

• Sasha
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 4126
                  • Novi Sad

Opa, ovog mi nisi prijavio! Gde se nalazi?
                  www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Dutchman
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 741
                    • Vracar centar sveta

shto se Fairlinea iz 59 tiche , auto ima idalje oreginalni motor 4L ako se nevaram , zvuk kao kod dizela je zato shto je to mnogo star auto koji ima neku foru sa uljem , troshi ulje ali nemoze da zariba, valjda nema hilzne ili tako neka glupost, totalno sumanut koncept sve u svemu... na autu je 85% oreginalnih delova , loshije izgleda zato shto je lik sam ofarbao auto ... iz prostog razloga shto gde god da je otishao trazili su mu po 2soma za farbanje u fazonu ko dva auta da farbaju... i sedishta mu je keva shila mada su extra po meni al ajde...

inache dechko vozi motor preko sezone a kad zahladi vozi Forda... i to mu je auto za svaki dan inache bruka mashina.... nadam se da sam vas upoznao vishe sa kolima....
                    Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Dutchman
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 741
                      • Vracar centar sveta

zanima me da li postoji neki V6 amerikanac sa sportskim predispozicijama ali na karburator ili josh bolje na vishe karburatora...

poshto imam Volvo V6 na jednom HIF-u 4 i mislim da je to odlichan karb ali za harly a ne za 3L V6....

pomoc inache kao veliki ljubitelj amera ... matorog sam nalozio da kupi kombi kad sam polozio ... i sad trljaj glavu sa 5.7L V8 GMC Rally STX

inache nikad nisam stigao da poskidam nalepnice od firme od koje sam uzeo kombi... onda bih trebali i farbanje... inache auto je kod nas od 97 ... ima 12 sedishta ali smo ga atestirali na 9 poshto niko nema D

Ako neko od vas iz USA moze da mi pogleda samo oznaku za filter za automatski menjach bicu mu vechno zahvalan, inache br shasije je 2GJGG35K3M4508955 zeza me nece da menja brzine... a ovde mi za filter traze 70eura... a ima lik u NS ima filtere razne samo mu treba broj tj oznaga part No. , kod njega sam nashao filter za naftu za Cherokee za 2soma a svuda su mi trazili 60eura neka kocka metalna nikad ne bih rekao da je filter...

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833

Nije me bilo dugo ali sad sam tu!

Kao prvu, full respect za kombi! Svaka cast a mislim da sam ti auto vidjao po bg, boja je malo tamnija plava kad se gleda po dnevnoj svetlosti a auto je uglavnom na vracaru i oko slavije?

Odmah da ti kazem, ameri su poceli da prave V6 motore pocetkom 80 tih a tada su jos imali karburatore ali nisu imali nista u sportskom duhu. Kad su poceli da prave sportske V6 motore isli su sa ubrizgavanjem...tako da od toga nema nista.

Bilo bi super ako bi Horsepower mogao da pogleda broj dela posto zivi u americi, zamolicu ga.

Comment

• HEMI 426
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2005
                          • 1833

evo nesto novo.....tj. staro ali prilicno retko....

Comment

• Dutchman
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 741
                            • Vracar centar sveta

uh josh u sobi tj na parketu... respect

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833

i sto je najvaznije...pored radijatora...

Comment

Re: Pitanja i zanimljivosti

Originally posted by HEMI 426
                                Ova tema je namenjena svim pitanjima vezanim za materiju americkih automobila a koja nisu za ostale teme. Osim toga na ovoj temi mozete pisati i postavljati informacije i slike americkih automobila koje ste videli, za koje znate da postoje, koje bi ste voleli da imate ili koje mozde vec imate.

Sve infomacije o lokaciji i pronalascima interesantnih US automobila na teritoriji SiCG su dobrodosle!

Šta je ovo na slici?

Comment

Working...
                                X