Originally posted by luci

2. Stingray Corvette prve generacije ( 1963 - 1968 ) je bilo 2 ili 3 u srbiji. Prema onome sto ja znam, jedna je otisla u italiju ( ranih 90tih ), jedna je slupana a za jednu su mi pricali da je postojala na otpadu u zemunu pa je ona nestala ( moguce da je to ta ista slupana ). U svakom slucaju, u ovom momentu se ne zna za ni jednu a ako zelim ti puno srece da je nadjes. Inace, prema nekim informacijama, trebala bi da postoji i 53-54 Corvetta u navodno odlicnom stanju!!!

3. Backi Petrovac je blizu ns-a pa sam cesto bio kod tog lika. Taj zuti TA je 80 god ( ali mu je prednja maska 81 god ) sa stock opemom i motorm od 5,7 l i 155 KS. Auto je na prodaju a ako te interesuje mogu da ti dam i broj telefona vlasnika. Inace, auto je u drobrom stanju ( mada je lose ofarban ) ali je sve na mestu. Lik inace ima i jedan 79 Firebird ali je za delove i Pontiac Bonneville 75 koji se sredjuje a imao je i Plymouth Duster 71 i AMC Javelin AMX iz 71. Imam slike svih ovih automobila ali nemam skener pa ne mogu da ih postavim.
Comment