Sajam automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mahi
    CBC Član
    • 29.01.2007
    • 40
    • Bolech,Beograd

Sajam automobila

Zasto je zakljuchana vechina modela,pogotovu one ''bolje'' marke???Pa sajam automobila je,valjda hocu da udjem u auto koji mozda hocu da kupim! :x
    OPEL Astra H.I ni reci vise.
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Vecina skupih modela,prodata je vec prvog dana pa su verovatno novi vlasnici zahtevali da vozila ne budu otvorena.
    Ipak veliki broj ljudi sedne makar za kratko u neki auto na sajmu pa su sanse da se neki od njih ogrebe ili osteti realne.
    Uostalom juce sam video na sajmu kada je hostesa slucajno "zakacila" vrata na novom Mazdinom S.U.W.-u CX-7 pa su morali da ih poliraju tamo na licu mesta.
    Ipak primetio sam da za odredjene posetioce sajma vrata bilo kog modela mogu lako da se otvore

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Ne izgledas dovoljno lepo i opareno (mislim, s dovoljno para ) A i vecina su vec prodati pa... vlasnici ne zele da im se bilo ko zavlaci po automobilima Zato postoje saloni.
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• LazaNS
        CBC Član
        • 24.12.2006
        • 93
        • NS

Bio sam danas na sajmu, najinteresantniji detalj bio mi je kad sam seo u Toyota Land Crusera koji kakav je izlozen kosta 57 300e i video da fabricki ima neki socijalni radio kasetofon, svi okolo su se poceli smejati. Na nekim kolima su skidali plocice da posetioci nebi ukrali radio :-) Sve u svemu sajam je super, kupio sam par kozmetickih sitnica za autic. Od premijera, Bravo je extra, Corsa OPC mi izgleda fenomenalno, o zverima tipa Porsche, BMW i sl ne vredi trositi reci, Mercedes je bas nasao boju za svoja kola, bela, bezveze, VW je prolupao sa cenama... Onaj kinez Jilly il kako vec se zove od 7500e je ko sastavljen iz kompleta "Uradi sam", strasno, pa mislim da je i Zastava 10 za iste pare daleko ispred. Renaultu nema Lagune na standu, cudno, valjda su je vec penzionisali :-) U jednom cosku hale prodaju antiradare a u drugom policija prikazuje kako revnosno narodu uzima pare pomocu radara, pogodite ciji stand je poseceniji.
        Eto, samo sam nabacao par impresija od danas.

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Meni se nesto i ne ide na sajam, malo mi je dosadno da gledam auta a kupac nisam.

Comment

• mahi
            CBC Član
            • 29.01.2007
            • 40
            • Bolech,Beograd

ma,mogao sam i ja da otvorim svaka uz pomoc jedne ''sitne'' veze,al me je blam,veruj mi.VW kad sam video smrzo sam se,pasat od 50k evra??? ni u ludilu!!!A neprijatno iznenadjenje na toyotinom standu! Razgledam ja toyoty Hilux,i vidim otvorena vrata, i udjem da pogledam,kad me kroz prozor jedna hostesa napade!Ko ti je dozvolio da udjes!!! Ja je pogledam, rekoh otvorena su vrata,pa valjda se podrazumeva da je dozvoljeno ulazenje,a i sajam je!Nije!!!! Trebao si da pitas!!! E reko, hocu da kupim ovo,pa red je da ga zagledam(kao satro vadim se ja,vidim vrag odneo salu). Posto je ova verzija sa manuelnim menjachem??Uh,ne znam,a sta fali automatskom?Pa reko zanima me bas manuelni,eto.Pa ne znam, trebalo bi da je jeftinije,ali tacno ne znam da ti kazem.Sad tako sedi ti tu,ionako si vec usao...Zamislite a u duplo skuplji lend cruiser moze da se udje bez problema!Ne mogu da verujem! gelly sam samo video,i prpade mi muka u saznanju da ce to i da se vozi na nasim putevima,poubijacemo se. Oko Z 10 su kao i obicno digli prasinu,guzva,promocije,haos...a od poliranja sto su krpama ogrebali izlozene modele,da ne pricam.polira,polira,polira, skida prasinu,i kad skloni krpu oni sve izgrebano,kako je kacila noktima

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Preterali su sa cenama,Audi Q7 I BMW X5 od 100 k evra pa stvarno je previse.I to su sa 3.0 d motorima koliko li su tek jaci benzinci
              Porsche Cayman koji je bio izlozen -111 k evra,Audi R8 124 k a S8 cak 155 k evra
              Najvise me je zbunila uloga hostesa na sajmu,buduci da bukvalno 90% ne zna da kaze ni jednu jedinu rec o autu pored koga stoji predpostavio sam da su tamo samo u vidu dodatne opreme

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Sta ima hostesa da ti kaze, btw prvi S8 je sa svim dazbinama bio oko 130.000 demona ili se varam...
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• icatenej
                  CBC Član
                  • 07.11.2006
                  • 26
                  • Beograd

Ja delujem ozbiljno pa mi daju da udjem u svaki auto ... (mislim, ne nosim kravatu, ali valjda odudaram od gomile "fotografa" koji vise gledaju u noge hostesa nego u automobile).

Sto se tice automobila... neki su me prijatno iznenadili a neki razocarali...

Redom kad se krene...

Crysler i Dodge po meni imaju korektan nastup. Kljucni modeli su tu, nekome se svidjaju a nekome ne, ali kad se i cena uzme u obzir, sigurno ce imati svoju klijentelu... Sto se konkretnih modela tice, Caliber me je malo razocarao tvrdom plastikom u enterijeru. 300c je u nivou konkurencije, novi Sebring je zanimljiv ali isto ima nesto losije materijale u unutrasnjosti... SUV vozila me nisu preterano interesovala...

Mercedes je izlozio prakticno kompletnu gamu... Meni licno, nova C klasa je fenomenalna. Ostatak modela necu komentarisati, jer najveci deo toga (ako izuzmemo A i B klasu) nije za smrtnike . Mislim da se Mercedes malo presabrao posle par godina stagnacije...

Zastava... Ne sumnjam da ce ostvariti odlicnu prodaju, ali stvarno nema sta da se prokomentarise...

Skoda... Nova Fabia i prvo razocaranje. Po meni definitivan korak unazad u odnosu na prethodni model. Ruznija, losiji materijali u unutrasnjosti. Valjda sam vise ocekivao... Octavia i Superb su vec dugo na trzistu i nema sta da se komentarisu - dobra vrednost za ulozeni novac. Roomster je u gomili detalja slican novoj Fabii, ali ima vise mesta unutra. Meni licno je taj model toliko nedefinisan da cu se od daljih komentara suzdrzati...

Toyota... Izlozena prakticno kompletna gama. Naravno, zvezda je novi Auris. Za mene licno jos jedno razocarenje... Auto je stvarno lep, atraktivno dizajniran, vrlo pedantno uradjen, ali zasto, bre, u autu od 16.000+ evra stavljaju one tvrde "jogurt" plastike meni nikad nece biti jasno... Pa zar je to tolika usteda u industrijskoj proizvodnji kada se umesto kvadratnog metra gumirane plastike stavi kvadratni metar tvrde i krte... Hebiga.

Honda... Modeli na nivou... I cene su na nivou... Bez daljnih komentara.

Dacia... Tu je novi Logan MCV a predstavljena je i 1.6 16V verzija u Prestige paketu opreme... Iskreno, kad vidim one plastikancije po duplo skupljim automobilima, enterijer Logana mi deluje totalno ok U MCV verziji prostora ima na pretek a ujedno to je i jedini sedmosed u kome sam do sada sedeo da u trecem redu ima mesta za odrasle osobe... Zadnja dupla vrata su prakticna, ali mi se ne svidja kako se zatvaraju - mora muski da se zalupi - totalna suprotnost u odnosu na gepek limuzinske verzije....

Renault... Nema Lagune, nema ni novog Tvinga a ostalo je uglavnom tu... Zvezde su Megan F1 Sport i Clio Sport... Po meni, ne preterano ubedljiv nastup...

Kia... Ceed mi se jako dopao. Sve ono sto Auris nije, po meni Ceed jeste. Pedantnost u izradi na nivou Toyote uz kvalitetnije materijale u unutrasnjosti. Nocno osvetljenje kokpita i instrumenata vrlo atraktivno. Kao slag na tortu, 5 godina garancije. Tu je i novi Carnival. U svakom slucaju, Kia ima adute.

Nastavak komentara kasnije....
                  Opel Astra H 1.7CDTI
                  Dacia Logan 1.4

Comment

• Miljan
                    CBC Senator XXL
                    • 18.01.2006
                    • 459
                    • Nis

Hehe, najjace je kad hostesa pored onog Grande Punta Novitec kaze, "Redovno me pitaju da li je ovo Zastava 10".

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Bio i ja video shta ima.
                      Bolje nego poslednjih nekoliko godina u sv sl.
                      R8 me je prosto odushevio znachi slobodno mogu da kazhem da je najlepshi auto na sajmu.SLR-om nisam toliko odushevljen al ipak respect.
                      E sad BMW me totalno razocharao izlozhili su 5 automobila,zastava ko zastava zhice shto idu ka farovima na floridi HDI su prelepljene izolir trakom,kvaka na vratima ima lufta 5mm.Ostalo manje vishe ok.
                      Corsica OPC je stvarno super odradjena.
                      Eto nije mi zhao shto sam bio.Najveca zamerka shto je nekoliko izlagacha izlozhilo po 4 automobila al shta da se radi.
                      A da vagen nisam ni video gde je i nijedan auto nisam video
                      Eto toliko

I love my

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Originally posted by Kanarinac
                        A da vagen nisam ni video gde je i nijedan auto nisam video
                        Eto toliko
                        Pa bio je preko puta BMW-ovog standa odmah pored Audija

Comment

• mahi
                          CBC Član
                          • 29.01.2007
                          • 40
                          • Bolech,Beograd

Originally posted by icatenej

Kia... Ceed mi se jako dopao. Sve ono sto Auris nije, po meni Ceed jeste. Pedantnost u izradi na nivou Toyote uz kvalitetnije materijale u unutrasnjosti. Nocno osvetljenje kokpita i instrumenata vrlo atraktivno. Kao slag na tortu, 5 godina garancije. Tu je i novi Carnival. U svakom slucaju, Kia ima adute.

Nastavak komentara kasnije....
                          Slazem se, Kia je odlicno odradila posao.Kvalitetni materijali u unutrasnjosti,spoljasnost je blago upadljiva,nista previse,ali je sve sklopljeno u milimetar. Mozda je i bolja od aurisa. Motor 1.4 mislim da ima okruglo 100 ks. Po meni-pun pogodak!

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja primecujem ove godine mnoooogo vecu guzvu nego ranijih. Oparili se ljudi, pa da pazare nesto. Na mene je licno utisak ostavila Honda Accord 2.4 sport sa 193 konja i u jako bogatoj opremi samo 23xxx eura. Takodje i Chevrolet Captiva koja i unutra i spolja izgleda jako solidno, cak bolje od RAV4 i Honde CR-V, a po veoma pristupacnoj ceni!!!!!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Prvi put sam otiso na sajam,a da sam pritom nabrzaka izobilazio sve standove osim jednog-Mercedesovog! Majbah me je ostavio bez vazduha ,pocele su noge da mi se tresu,auto je za svaki respect ......nemam reci za dalje komentare!
                              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                              X