Ja sam pre nekih godina prao rezervoar moje mazde, verovatno prvi put od 1986. U njemu je bilo dve pune šake nekih crvenkastih slina, odvratno. Tako da izbegavaj rezervu ili peri rezervoar, zapanjićeš se čega sve unutra ima.
Cemu ovo sluzi ?
Collapse
X
-
Lose gorivo i voznja na rezervi su i mene oteralu u profil jer mi se upalio check engine pa su me winsom ispirali dva sata po ventilima.
A ja mlad i zelen, tek kupio kola, neznam ni u rikverc posteno, a oni me prze kako je skiknuo katalizator a cena mu 1000jeura
Mozda bi wins i tebi pomogao.Pranje rezervoara moze da ga oljusti ili nacne iznutra zavisno od zastite pa da pocne da ti se osipa u gorivo.Nesto nigde nisam naiso na temu o pranju istog a veruj mi da visim nocu po interentu.
i izbegavaj voznju na rezervi topla preporuka, a vi ne zahebavajte coveka , cime se pere rezervoar,pa amway-om naravnoI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Cek bre...ko ********?
Rezervoar se stvarno pere benzinom, nisam se salio, cime ste vi mislili da se pere?
Pranje rezervoara moze da ga oljusti ili nacne iznutra zavisno od zastite pa da pocne da ti se osipa u gorivo.
Metalni rezervoari se odavno ne ugradjuju...osim jednog renomiranog proizvodjaca is srbije koji odrzava tu tradicijupozdrav
Comment
-
Comment