Interesantno je saznanje da je motor koji sam ja nabo u koncept B203R vrlo slican motoru koji je SAAB hteo da ubacuje i imao namene da se aktivira u auto motor sportu. To sto je posebno zanimljivo je da je GM zaustavio projekat 1993 godine kao jedan od uslova pred preuzimanje celog SAAB branda.
Sta se posle desavalo ostalo je nejasno ali je jedna stvar cinjenica:
Pre 5 dana sam dobio mail od redakcije casopisa Auto Motor Sport AMS www.automotorsport.se sa njihovom izrazenom zeljom da se napravi reportaza o motoru koji sam sklopio. Saznajem da je neko sa STCSa dostavio link sa prezentacijom radova (jedan deo populacije na VG forumu je pratio delove radova) i sve se svodi na to da zele reportazu o motoru i da hoce da je objave na zadnjoj stranici svoga lista pod rubrikom "Värstingen" ( " Najgori " )
Neko se samnom salio kad je u pitanju bilo reci o tuningu i preradama , gde se spominjalo ime Brabus itd, da je moguce da se u skorijoj buducnosti pojavi SAAB "Presho"
, salu na stranu , ma ne... nemam ja te ambicije, ja kad radim nesto radim za svoju dusu, tako da rezultat nemoze da omane.
Ali znam za sigurno koliko uspevam da odgovorim svima koji su zainteresovani za prepravke na motorima, da sigurno necu biti bez posla, jer ih je za ovu zimu koja dolazi spremna cela lista. Zao glas se siri najbrze, ali eto srecom i dobrom neide tako sporo
Nazalost da su sa ovoga foruma, samo Saabo (imao sansu da "proba" da ga vozi
, i Efi koji je imao priliku da ga oseti. Tetak je bio samo pasivni posmatrac iz svoga tadasnjeg Volva S40 . Bitno je da se svima svideo karakter motora a najbitnije je da je izdrzao ceo mesec silovanja bez prestanka na nacin koji malo ko zna da priusti mehanickim sklopovima 
/B203R
Sta se posle desavalo ostalo je nejasno ali je jedna stvar cinjenica:
Pre 5 dana sam dobio mail od redakcije casopisa Auto Motor Sport AMS www.automotorsport.se sa njihovom izrazenom zeljom da se napravi reportaza o motoru koji sam sklopio. Saznajem da je neko sa STCSa dostavio link sa prezentacijom radova (jedan deo populacije na VG forumu je pratio delove radova) i sve se svodi na to da zele reportazu o motoru i da hoce da je objave na zadnjoj stranici svoga lista pod rubrikom "Värstingen" ( " Najgori " )

Neko se samnom salio kad je u pitanju bilo reci o tuningu i preradama , gde se spominjalo ime Brabus itd, da je moguce da se u skorijoj buducnosti pojavi SAAB "Presho"

Ali znam za sigurno koliko uspevam da odgovorim svima koji su zainteresovani za prepravke na motorima, da sigurno necu biti bez posla, jer ih je za ovu zimu koja dolazi spremna cela lista. Zao glas se siri najbrze, ali eto srecom i dobrom neide tako sporo

Nazalost da su sa ovoga foruma, samo Saabo (imao sansu da "proba" da ga vozi

/B203R
Comment