Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ovo je text maila.Poslao sam na onaj mail shto stoji na njihovom sajtu.
@206 pa planiram turbo da utrpam u auto.Mislim i dalje je sve u planu i skupljam info.Mogu da koristim i blok od g60 tu bi moglo do nekih 300 konja da se ide,ali ne znam do kog pritiska.A znam da mi nece auto ici brzhe od samih klipova i klipnjacha al cu bar biti siguran da nece da se raspadne sve pri prvom jachem gasu.
E da znam da postoji i taj 1.8T al ne volim neshto taj motor toliko.Mada josh se ramatraju sve opcije.
Takodjer, u ponudi su i klipnjace, ventili od titana, bregaste, radilice, performance kvacila itd. Za neke od tih stvari (bregaste recimo) potrebno je izraditi specifikacije ali isto kao i kod klipova moze se naruciti za sve sto je potrebno.
Odakle je ovo?
Mene interesuje SPEC Stage 3+ set kvacila.... Hic jel imash mozda i ovih artikala?
Ne treba mi nikakav racun,dosao bih licno...
Hvala
Ne doticni oglas je od Tiburona moderatora na http://www.hyundai.totohost2.com/forum .... i dalje mi nije jasno brisanje predhodnog posta@vujke posto ono nije hic-ov tekst
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Izvoli, sroci reklamu i prema pravilniku za taj deo foruma ( http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=2578 ) postavi poruku.
Svako dalje pominjanje sta prodajes, koliko kosta i ostalo a da nije u svrhu pomoci oko vec prodatog dela ce biti brisano.
Vujke,
To si samo izgleda ti u stanju da vadis stvari iz konteksta.
Forum je veoma kompleksan kao i skoro svaki topic.
Zar ti mislis da mi imamo vremena da otvaramo sto linkova da bi skontali sta je sve pisac hteo da kaze?
A sad bas da li je nesto reklama ili samo informacija to je stvar slobodne procene.
Ja do sada uopste nisam ni video tvoje "specijalno" mesto za reklame jer me prvo takve stvari ne zanimaju a drugo trebao bi da sam 24/24 na forumu i da citam od korica do korica. Ako mislis da neko to radi mora da si iz nekog drugog crtanog filma.
Comment