Osa leteceg kolena radilice, osa bolcnija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tenzo RS
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2004
    • 309
    • Krusevac
    • Saab 9-3 TiD

Osa leteceg kolena radilice, osa bolcnija

...posmatrajuci neke klipove video sam da ima razlike u polozaju bolcnija...da li je bolje ici sa klipovima koji imaju vise izmesten bolcni ili manje...?
    ...postoji li neka ideala?

...jos nesto...ima li ko iskustva sa, da nazovem, ekcentricno busenim stublinama i sa kosim busenjem stublina???...u sustini i sa jednim i sa drugim se dobija slicna stvar ali hocu da proverim sve pre nego sto se bilo sta radi...
    8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

E i mene ovo zanima
    Znam samo da postoje aftermarket klipovi koji nemaju offset pin, a koji su predvidjeni za motore koji imaju offset.
    Ekscentricnim busenjem se postize isto sto i izmestenom osovinicom klipa, pod uslovom da se stubline pomeraju u ravni upravnoj na osu radilice. Za koso busenje nisam nista cuo...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• tenzo RS
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2004
      • 309
      • Krusevac
      • Saab 9-3 TiD

...ma ja sam dosao do nekih pretpostavki, ali nisam siguran, zbog toga i hocu da proverim...experimenti su isuvise skupi...
      ...jedna od teorija je da se time koriguje GMT...ako je to tacno...sta se desava pomeranjem GMT...
      ...druga teorija je da se time menja momenat faze, a ako je to... ...zasto se muciti sa silnim obradama kad stelujuca remenica i stelovanje paljenja moze da zavrsi posao...ima jos nekih nagadjanja, ali voleo bih da cujem neko strucno misljenje ili teorisjko obrazlozenje...
      8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

Working...
      X