BEZBEDNIJA VOŽNJA TOKOM PADAVINA!Tokom vožnje po kiši, sprečava spoljno zamućenje autostakla, omogućavajući bolju vidljivost, bolju procenu situacije, pravilnije i brže reagovanje vozača, bolje sagledavanje situacije, povišenu bezbednost vozača i svih ostalih učesnika u saobraćaju. Nakon nanošenja formira izdržljiv, snažan i nevidljiv za oko film koji odbija padavine sa autostakla. Rezultat su čistija stakla, jasnija vidljivost i povišena bezbednost. Višemesečno dejstvo. Otporan na sve vremenske uslove. Redukuje upotrebu brisača. LAKO UKLANJANJE INSEKATA I LEDA Formira lakočisteći (Easy-Clean) film, sa kojeg se lako uklanjaju prljavština, insekti, lepljive smole, led i sneg. Čišćenje stakla se obavlja znatno lakše i brže, bez upotrebe jakih hemikalija. Vlažan sunđer, ubrus ili mikrofiber krpa su dovoljni za savršeno i lako čišćenje.
Sprej protiv KISE , SNEGA i LEDA
Collapse
X
-
Sprej protiv KISE , SNEGA i LEDA
BEZBEDNIJA VOŽNJA TOKOM PADAVINA!Tokom vožnje po kiši, sprečava spoljno zamućenje autostakla, omogućavajući bolju vidljivost, bolju procenu situacije, pravilnije i brže reagovanje vozača, bolje sagledavanje situacije, povišenu bezbednost vozača i svih ostalih učesnika u saobraćaju. Nakon nanošenja formira izdržljiv, snažan i nevidljiv za oko film koji odbija padavine sa autostakla. Rezultat su čistija stakla, jasnija vidljivost i povišena bezbednost. Višemesečno dejstvo. Otporan na sve vremenske uslove. Redukuje upotrebu brisača. LAKO UKLANJANJE INSEKATA I LEDA Formira lakočisteći (Easy-Clean) film, sa kojeg se lako uklanjaju prljavština, insekti, lepljive smole, led i sneg. Čišćenje stakla se obavlja znatno lakše i brže, bez upotrebe jakih hemikalija. Vlažan sunđer, ubrus ili mikrofiber krpa su dovoljni za savršeno i lako čišćenje.Tags: None
-
-
Postoje mnogi proizvodi sa ovom funkcijom. Iz licnog iskustva sa kornjacom, dok ne premaz svez, zaista dobro rade posao. Medjutim, cim malo oslabi, staklo postaje uzasno muzgavo, nocu je prisutan izrazen odsjaj od svetla vozila koja idu u susret, pa cak i ulicne rasvete, brisaci ostavljaju tanak film koji se ne moze nikako skinuti.
Ko jednom nanese, morace stalno da nanosi, ili da cisti stakla nekom ozbiljnom hemijom da bi ih vratio u prvobitno stanje.
-
-
Ne volem, vosak na staklo... uvek ima pogled kroz zamućeno staklo posle prolaza brisača. Bar takav je meni osećaj, a i ovde ga na snimku vidim."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment