Da li ima neko iz Prijepolja, sedim na AMSS sleperu i cekam da dodje prva smena i da mi nadje nekog elektricara... crkao alternator verovatno.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Jesam, i opet sam se uverio da radionica ne cini majstora, mala radionica, nema kanala, nema dizalice, ima dvosed i trosed ispred guzva, prime me odmah urade za dva sata, naplate smesno...
Znam kako funkcionise alternator i kako se popravlja, ali ovi iz amms-a su svi gledali i mrmljali samo da nije "diodna/grafitna ploca"... Poenta je da sam ja sve vreme brinuo ako je crkla ta "ploča" ili nesto specificno kako doci do dela... Tek kad sam dosao po auto sam shvatio da majstor ima pored svoju radnju sa auto elektro delovima i da nema sta nema...
Toplo preporucujem i ove iz amms-a prevoz, usluga, kafa... I majstora Miroslav, Auto Start 060 711 7787 Pljevaljska petlja bb
Pola ljudi u Prijepolju su taksisti nema drugog posla, a cena je takva da se ne isplati ici 3 korala peske.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment