U alfi 156 imam fabrički kasetofon, a želim mogućnost puštanja MP3. Najlakše bi bilo kupiti CD player sa reprodukcijom MP3, ali ja imam kožni volan sa komandama na volanu za kasetofon. Te komande su mi maksimalno funkcionalne na volanu i nebi da ih izgubim. Da li znate neki CD na tržištu koji podržava te komande i dali moj kasetofon ima neki AUX ulaz nazad(kupim neki MP3 Player i povežem) . Neki rekoše na možda ima priključak za CD šaržer u gepeku, ja nemam.
Fabricka muzika na 156 i mp3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imas kabel druze da kupish, on se montira na tvoj kasetofon, u sustini on simulira kao da ti je zakachen cd sarzer a imas mogucnost da prikacis mp3 player ili iPod....pogledaj na link to ti kosta oko 100 eura ili
takodje imas da narucis i ovu opciju to ti je kabel sa citacem kartice na kraju link
ili ova pogledaj kod ovog proizvodjaca link
imas i linkove na forumu gde smo o tome dosta raspravljali pa potrazi, mozda je malo detaljnije objasnjeno nego sto sam ja objasnio ovde
Pozdrav
-
-
Hvala na odgovoru. Nego neznam da li svi Alfini kasetofoni ili samo CD Playeri imaju taj priključak za CD šaržer pozadi. Izgleda da ću morati da izvadim kasetofon i vidim. A i ako zadržim postojeći kasetofon uz sve kablove koje moram da kupim izađe me skuplje nego da kupim dobar CD player. Mada ni zvuk na ovom fabričkom kasetofonu mi nije nešto preterano dobar. Fabrički su mi zvučnici, 6 komada. Na prethodnom autu (golf4) zvuk sa fabričkim kasetofonom je bio isto bedak, dok nisam ubacio dobar CD player, bez menjanja fabričkih zvučnika bilo je neuporedivo bolje. Najbezbolnije bi mi bilo kupiti novi CDplayer koji bi radio sa ovim mojim komandama na volanu, ali neznam dali to neki podržava. Pitao sam dosta električara i niko nije siguran.
Comment
-
-
Mislim da ti je najbezbolnije kupiti neki takav cd player koji podrzava komande na volanu.....idi na bazni deo foruma, Vlada Trion prodaje neke uredjaje pa pitaj njega, on ce ti sigurno znati odgovoriti koji cd player podrzava komande na volanu
Comment
-
-
Našao sam rešenje. Možda će pomoći nekome sa ovom kombinacijom muzika-komande na volanu. Nema CD playera koji podržava te komande na volanu, ali može da se uradi interfejs koji nije jeftin 50Evra, ali rešava problem. Ovde ljudi prodaju interfejs koji to omogućava http://www.srbskivitez.com/uvodna.php
Comment
-
-
Comment
-
-
Ima li neka varijanta da ti samo daju 3.5 mm ulaz, da ne košta sve 100 evra zato što se na šaržer interfejs postavlja mp3 plejer... ja bih to koristio sa iPhoneom, pa zato pitam. Plejer umesto šaržera mi ne treba...www.benchmark.co.yu/forum
Benchmark Hardware Community
Comment
-
Comment