Kako resiti problem,Radio hvata samo neparne stanice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spaki
    CBC Član
    • 06.04.2005
    • 51
    • Beograd

Pozdarv BOOST,

Kod mene su sve opcije ukljucene,znaci Kasetofon,Radio,i CD sarzer,

ali mi ni CD ne cita CD/medije pa sam narucio kod drugara TV mehanicara Nov laser za CD.

Ako ti nije tesko priupitaj za cene?

Zahvaljujem na odgovoru i POZDRAV
    Bolje pet do dvanaest, nego ni jednu posle jedan.

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

ali mi ni CD ne cita CD/medije pa sam narucio kod drugara TV mehanicara Nov laser za CD
      A jel probao sa ciscenjem i ponajvise stelovanjem,mehanizma lasera,mozda je u tome problem,to je relativno nov uredjaj da vec laser crkne,mada je zamena najbolje resenje a i laserski mehanizmi nisu nesto skupi

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

2001 Sam preuzeo novu Nubiru karavan. Imala je isti problem s radijom koji je hvatao samo neparne FM stanice. Mislio sam problem je neresiv bez zamene radija kad mi covek pokaza jednostavan nacin kako se radio steluje u odnosu na regione sveta gdse se automobil vozi. Mislim da bi i na cirokiju vazila ista stvar. Nevredi da ti opisujem proces iybora podrucja u Nubiri ali je jako jednostavan poput unosa koda posle stavljanja novog akumulatora. Kad ima Nubira mora imati i Ciroki...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Nubira nije americka konstrukcija a taj sistem odredjivanja koraka imaju svi (ja jos nisam sreo neki koje nema) aftermarket radio uredjaji i zaista se jednostavno podesava.
          ali, u visoj cenovnoj klasi auta se ugradjuju custom radio aparati posebno pravljeni za fabriku automobila i obicno samo za odredjene modele i odredjena trzista.
          znam za primer Mondea- radio aparat original iz auta donet iz SAD ne radi u Evropi i nema prepodesavanje na bilo koji nacin. resenje je kupovina novog kod Ford dilera po Ford ceni.
          mora nesto fabrika i preko servisa da capne za ekstra profit

iz prakse, sto je neki radio aparat skuplji to je teze njegova modifikacija i ima manje funkcionalnosti u smislu prilagodjavanja po zelji vlasnika bilo po pitanju boje osvetljenja dugmica, bilo po podesavanju zvuka, bilo po tome sto su obicno nekih posebnih dimenzija van poznatih standarda.

treba proverit za tvoj savet, ali bojim se da je Jeep zavrnuo tu slavinu (bespaltnog ili jeftinog podesavanja) cim ima u ponudi tako skupe radio aparate za dodatnu ugradnju.
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• spaki
            CBC Član
            • 06.04.2005
            • 51
            • Beograd

Pozdrav svim clanovima

nisam mogao ni da pratim ni da odgovaram net mi nije radio radi li su neke promene i tek sad mi je proradio posle 2 dana,

Nisam procitao sve prispele poruke posto nesto stemujem u kupatilu (neko mora i to da radi)ali kada zavrsi procitacu sve natanane.

neka mi niko ne zameri trenutno sam u poslu

ali hvala vam na vasem strplenju

Pozdrav

Comment

• spaki
              CBC Član
              • 06.04.2005
              • 51
              • Beograd

Djukic,

pozdrav i,zahvaljujem na pomoci,

videcemo sta moze da se uradi?

ako imas jos neko saznanje javi mi

Comment

Working...
              X