Punto - kako montirati zvucnike u prednja vrata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko_
    CBC Član
    • 05.04.2008
    • 14
    • Beograd

Punto - kako montirati zvucnike u prednja vrata

Zanima me kako montirati zvucnike u prednj vrata kod "Fiat Punto 1.2 16v" posto fabricki nema provucene kablove? I kako je najlakse iste provuci tj. kuda?

- I jos jedno pitanje, kako provuci antenu od krova do radia...
  • yoopie
    CBC Član
    • 21.05.2008
    • 86
    • Novi Beograd

Ja takođe planiram zvučnike u vratima, ali ajde dok neko se ne javi ko zna iz 1. ruke... Kad otvoriš širom vrata videćeš crevo kroz koje prolazi instalacija za podizače i centralnu. Nisam zagledao odakle tačno ulaze u crevo, ali logično podvrni "tepih" uz A stub, zavuci se ispod table i videćeš kuda je najelegantnije da sprovedeš kablove od plejera.

Što se antene tiče, treba da je imaš fabrički "provučenu"... bar ja nikad nisam video Punta bez iste. Skini "konzolu" na plafonu (za šiber, svetlo kabine ili šta već imaš) i videćeš žice koje kreću od antene. Idu ispod ivice neba pa niz A stup iza plastike (logično ). Inače o kom Puntu je reč? Jedinica, dvojka, vi ?
    Stoka iz Bloka

Comment

• Marko_
      CBC Član
      • 05.04.2008
      • 14
      • Beograd

Problem je sto kroz to crevo ne prolazi kabl kao kod nasih automobila neko ima neki utikac muski u vratima zenski na crevu nisam bas zagledao al mislim da je tako, i sad da bi doso do njega (utikaca) sa druge stvane kako bi ddao jos 2 zice moram da skidam sve sa vrata, a sa druge strane moram skidati tepih... To i nije problem da se skida kada bi znao da cu 100% uspeti da "izvucem" zice, na drugim vratima (suvozac...) ima sve lepo odradjeno, tako da su problem jedino vozaceva vrata, pozadi sam provuko ispod tepiha gde idu i ostale zice tako da i to nije problem.

A auto je punto II

Comment

Working...
      X