Mislio sam da izvadim fabricki radio/kasetofon iz stila i da ubacim ovaj player na odgovarajucu masku. Sta mislite o tome. Ima li neko iskustva sa ovim modelom???
Od Evertona sam video samo zvucnike, podsetili su me na one pijacarske First ili kako vec... A isto tako i zvuce, cuje se ali katastrofa kvalitet, cak imaju i plave diodice. Nisam se sretao sa playerima ali mi ne ulivaju poverenje, mozda gresim
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
pisao je neko o ovim playerima i sta da ti kazem krsh zivi... mislim da je poceo da pravi probleme posle samo 3 nedelje! bolje neki dobar HU nego neki totalni krs od gisto dvd-a...
pogledaj par tema nize i mislim da ces naci diskusiju o evertonu
Da video dam da su oko Evertona dosta podeljena misljenja......
Ne znam......
Kad izvadim fabricki radio iz stila imam utisak da mi nista nece lepo stajati...
Imate li neke predloge do 200 - 259evra???
Pazi ovaj ti je bzvz, ekran ima ovo ono ali je premali da bi se bilo sta gledalo. Tako da vidi sam sa sobom da li ti treba TV u kolima ili ti treba muzika.
Bolje uzmi neki alpine player ili pioneer za te pare imaju dobre sprave
ma znam je da ima extra playera al jbg. kad ja imam fiat stilo koji izgleda jako glupo i prazno kad se stavi obican cd player....
jel zna neko koliko bi kostala fabricka navigacija zajedno sa playerom?
ovako nesto:
...o fabrickoj navigaciji nemoj ni da razmisljas...
Nov radio sa CD-om za Stila [ varijanta koja cita i mp3 ] je oko 600 eura.
Onaj ''obicni'' radio sa CD-om [ obicni jer ne cita mp3 ] je oko 450 eura.
O novoj navigaciji ne treba trositi ni reci...
Iako pretpostavljam da si pre svega mislio na polovnu, ipak je i takva preskupa [ ako je uopste i nadjes ]...i jos plus ne znam da li je svaka verzija Stila spremna za NAV...
Plovni fabricki radio-CD za Stila je oko 50-70 eura...
Da si u Beogradu, pa da vidis uzivo kako ovo resenje izgleda...
Posali PP Vladi koji ima to u svom Stilu, pa ga pitaj koliko je platio, kako ga sluzi, itd...itd... http://www.cannonballforums.se/profile. ... ile&u=9258
...bio u oglasima na Cannon-u pre nekih mesec-dva...
Imam tu temu i u Favorite, medjutim sad kad kliknem na nju izadje
poruka :
'' The topic or post you requested does not exist ''
Comment