Mozgalica-potrebna pomoc

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vizant
    CBC Član
    • 28.03.2006
    • 23
    • sever
    • Kia Sorento v6 3.5 '05 Alfa Romeo 164 super v6 24v '94 Alfa romeo 1750 GTV '71

Mozgalica-potrebna pomoc

Znaci neko(lopov?) je odsekao konektore
    Sorento za USA trziste ima fabricki ugradjeno pojacalo ispod vozacevog sedista i neki CD player "premium audio"
    Od zvucnika ima 2 vristavca na vratima kod ogledala 2 napred dupla? sa 4 zice i 2 pozadi obicna
    Imam jedan koriscen Pionner GM-x402 koji sam planirao da ubacim umesto nepostojeceg fabrickog

zadnja strana (nemam pojma za sta je koja od ovih zica input i output RCA mi je jasan)

stereo je obicni blaupunkt koji zakachinjem privremeno dok mi ne stigne DVD i nasao sam struju ignition i masu i radi al nema zvuka jer zvucnici idu preko pojacala koje je skinuto?

Ovo je u autu stereo konektor odsecen

zice ispod vozacevog sedista PREDPOSTAVLJAM da su za pojacalo
    plava zica ima 12 v non stop

jos neki konektori ispod vozaceveog sedista oktaceni neam pojma za sta su?

ovaj kabal je zakacen na zice od zadnjeg desnog zvucnika ne znam zasto i da li mi treba uopste

ovde je zakacen

Pitanje kako da zakacim stereo na postojece zice da ne provlacim ponovo sa ili bez ovog pojacala, imam unimer i probnu lampu sta treba da merim da provalim sta je sta?

Imam i semu
    http://www.kiatechinfo.com/data/manual/ ... 6af25a.svg
    http://www.kiatechinfo.com/data/manual/ ... 6af25c.svg
    sad i tu je neka razlika(ima dve verzije ove seme)

necu ni da gledam, sve to pocupaj napolje i lepo odradi instalaciju da valja, zna se debljina naponskih kablova a zice za zvucnike treba da su 2,5qmm za midbassove i 1,5 za visokotonce

Comment

• Vizant
      CBC Član
      • 28.03.2006
      • 23
      • sever
      • Kia Sorento v6 3.5 '05 Alfa Romeo 164 super v6 24v '94 Alfa romeo 1750 GTV '71

Auto je prilicno nov(2005) pa mi se ne cupaju bas instalacije, slazem se da je najlakse vnapraviti novu instalaciju zato sam i nazvao topik mozgalica a ne brute force, pocupaj i stavi novo. Ako odvezem auto kod nekog ovde gde sam skinuce mi kozu s ledja a ne putuje mi se do Srbije bez muzike.
      Da ne spominjem da treba rasturiti sva 4 vrata na novom autu i verovatno tablu ispod volana ako ne i celu i ostalo chini mi se da je mnogo lakse merenjem provaliti koje su zice za sta?
      U svakom slucaju hvala na odgovoru i to uzimam kao zadnje resenje ako ne uspem da otkrijem koje su ove instalacije koje su vec u autu!

Comment

• Vizant
        CBC Član
        • 28.03.2006
        • 23
        • sever

Reseno , nadjen jos jedan kabal isecen duboko ispod patosnice, povezano radi, eto !

Comment

Working...
        X