Pozdrav. Zanima me dali je neko provlacio plus kabel od baterije i do gepeka? Vozim megana II sedan 1,9 dci i ima jako malo mjesta za provlačenje. Kabl bi bio 20 kvadrata i bio bi zahvalan kad bi neko ili poslikao ili objasnio kako je to napravio u svom vozilu?
Provođenje plus kabela do gepeka
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jedini problemcic kod provlacenja je samo da nadjes neku rupu kroz koju ces kabl iz motornog prostora da sprovedes u kabinu
mrzelo me je da trazim kod sebe sad neke rupe i to i pa
sam to kod sebe odradio na malo seljacki nacin tako sto sam lepo uzeo burgiju desetku i udri .prouvukao zalio silikonom posle i cao,a sto se samog provalcenja tice ,kad ga sprovedes u kabinu samo ga podvuces ispod bocne sajtne skorz do gepeka i to je to.
u principu nista komplikovano al mogu da bole zabole prsti
ne zaboravi kuciste osiguraca da stavis ,sto blize akumulatoru ...i kada budes provlacio rca od cd-a do pojacala koristi suprotnu sajtnu od one kroz koju je isao ovaj od 20 kvadrata.
sta pakujes u gepek ?
-
-
kako nismo provlacili
i sam osigurac stavljas u kuciste tek kad sve pospajas, znaci na kraju da ne bude neke frke
i nemoj slucajno da cackas vadis i stavljas cinchove dok ti je ukljucen player!!! posebno ne ako je Pioneer- tako riknjava SMD govance za masu i onda mora da se popravlja
nisam siguran, mozda lupam, silikon ne sme da se nanosi na farbu jer je agresivan i pocece da rdja, jel to tacno?
Comment
-
-
ja nisam direkt na sasiju tj na lim nanosio nego na onaj izolacioni materijal koji se nalazi sa strane motornog prostora tako da .
a sto za silikon znam da je neka kiselina i da nagriza ali neam pojma dal je tolio jaka ,ja sam silikonom lepio kvake tako da jebagasaznacu jednog dana kad skinem
Comment
-
Comment