Pomoc oko muzike...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • W@mpir024
    CBC Član
    • 19.06.2008
    • 92
    • Subotica
    • Opel Astra G Coupe 1.8 16v

Pomoc oko muzike...

Pozdrav ljudi...Treba mi pomoc svih vas ovde koji su voljni da pomognu jednom decku koji se slabo razume u ove stvari
    Kupio sam nedavno woofer,a uskoro planiram da uzmem jos jedan takav pa me zanima koje pojacalo ili pojacala bi mi preporucili?Nesto kvalitetno naravno i da lepo moze da izgura snagu oba woofera.Cena nije bitna,ali nemora bas da bude nesto extra skupo
    Woofer je Pioneer TS-W307D4
    -max music power 1200w
    -nominal 400w
    -size 30cm
    -impedance 2 ohms or 8 ohms
    -sens 89 db

I da li bi mi preporucili da stavim jos neko pojacalo da gura fabricke zvucnike u Astri ili da njih ne povezujem na pojacalo?
    I koji mp3 radio,nebitna marka bi mi preporucili?Posto ovaj fabricki radio jedva cekam da izbacim...
    Hvala unapred

PozZ
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Uh puno pitanja i zelja na malom mestu, za taj woof neki jaci dvokanalac reda 500rms-a vrsi posao, a za zvucnike u vratima ako neces da ih menjas (fabrikana) i integralac iz cd playera je mloogo, sto se tice cd moja preporuka ti je da juris neki sa direktnim USB(mnogo zgodna stvar) i da se drzis paje i keze....
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• W@mpir024
      CBC Član
      • 19.06.2008
      • 92
      • Subotica

Pitanja i zelja je i vise nego sto treba A da jurim Pioneer pojacalo ili neku dr marku?Ja sam hteo Pioneer zato sto nebi da uzimam razlicite marke...U proslom autu sam prvobitnu muziku imao Kenwood,pa kad su mi obili auto sve su mi pokupili jedino su mi 4 zvucnika ostala,pa sam uzeo neki Sony cd/mp3 i nikako nije sviralo...zbog toga nebi da rasparujem

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

Ma raspari ako naletis na nesto povoljno slobodno , inace tek sad videh da je woow 2x4 oma onda mozes i monoblok pa na 2
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• ĆOMI
          CBC Senator XXL
          • 31.08.2006
          • 1705
          • Braće Jerković,Vozd
          • Stilo JTD 16V

Meni taj voof radi na 150 rms-a i pegla vise nego dobro!
          OPEL CLUB SERBIA

Comment

• W@mpir024
            CBC Član
            • 19.06.2008
            • 92
            • Subotica

Meni su neki ljudi govorili da sam se zaj..o sto sam kupio ovaj woof,da nikako nesvira,da sam mogao mnogo bolji za te pare da uzmem itd...Sutra ili preksutra trebam jos jedan takav da uzmem i neko pojacalo,pa cu da vidim kako ce da se cuje

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

Ne svira lose al za dva ce ti trebati bar 800rms vatre
              - Kako to misliš, kočim?

Comment

• W@mpir024
                CBC Član
                • 19.06.2008
                • 92
                • Subotica

Onda ce morati toliko da dobiju

Comment

Working...
                X