Imam fabrički kas sa komandam na volanu..ubacio bih neki drugi uređaj,i sada mi već nije toliko bitno koji,zato što mi je bitnije da mi komande ostanu!! Ne zanima me onaj X car...zato što meni komplentan kas ne valja..slab je...loš tjuner..itd!! zvao sam ITM..kažu nemaju interfejs..na netu sam našao za Blaupunkt..ali dosta se čeka...a i nisam ljubitelhj Blaupunkta..u Kanibalu se čeka mesec dana i košta 120-150 eura
..ima li neko neko rešenje?? najpre za Pioneer ili Sony...u pitanju je Alfa 156 2002.god
Komande na volanu Alfa 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Komande na volanu Alfa 156
Da nije antena ili je bas do tjunera?Originally posted by ZEPELINBGImam fabrički kas sa komandam na volanu..ubacio bih neki drugi uređaj,i sada mi već nije toliko bitno koji,zato što mi je bitnije da mi komande ostanu!! Ne zanima me onaj X car...zato što meni komplentan kas ne valja..slab je...loš tjuner..itd!! zvao sam ITM..kažu nemaju interfejs..na netu sam našao za Blaupunkt..ali dosta se čeka...a i nisam ljubitelhj Blaupunkta..u Kanibalu se čeka mesec dana i košta 120-150 eura
..ima li neko neko rešenje?? najpre za Pioneer ili Sony...u pitanju je Alfa 156 2002.god
Sta kazes na Vladin VDO?
Mozda ti ne valja sama kaseta ali ako hoces javi se pa mozes da probas Xcarlink na 7 dana
pa da ga vratis ako ti ne odgovara. Ima da se kupi Alfa 156 CD za 80 evra polovan.
AR 159 1.8 TBI
C3 1.4i GNV
-
-
Ja na mom Compactu to nisam uspeo da izvedem tako da mi je desna strana milti-volana potpuno nefunkcionalna, a u pitanju je Sony gt414 sa usb podrskom (model iz 2007). I neki put mi dodje da vratim fabricki kasetofon i da ubacim cd charger u gepek, mozda je ti je to i najbolje resenje, samo neznam da li si razmisljao u tom pravcu...
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Bojan u Prvomajskoj..u Zemunu!! Vlado..da li si čuo da je Delphi izbacio par uređaja..oni inače rade elektroniku u Alfama..a i kupili su Grunding! A što se tiče Pioneera..imao sam u kolima i Panasonic..i JVC..i Alpinu.. i Blaupunkt..i definitivno mom uhu najviše odgovara Pioneer..ne kažem da je najbolji!! A fabrički uređaji u običnoj opremi uglavnom nisu vrhunski...znaš li šta stavljaju u Alfe sa najvišim nivoom opreme???!! Ne verujem da je to VDO..već Bosse...i stvarno ne mislim ništa loše..kažem meni je i dalje taj VDO opcija..
cena je prihvatljiva...videćemo..čućemo se pa da skoknem da vidim kako zvuči
SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD
Comment
-
-
Izvinjavam se za off, situacija je sledeca. Prilikom promene akumulatora na Puntu radio mi vise ne radi (fabricki kasetofon), potreban je kod koji ja nemam. Posto zivim u Prvomajskoj, interesuje me da li taj decko iz Zemuna moze da resi i ovaj problem, da li se bavi time. Ako mozete da mi na PP posaljete tacnu adresu ili broj telefona. Hvala.
Comment
-

Comment