dajte neku preporuku koji model i po kojoj ceni (gde?) se moze naci kod nas da podrzava i USB uz FM radio i da se skida prednja maska.. hvala svima unapred..pozz
Hteo i ja da uzmem taj ali nisam bio raspolozen da zbog menjana boja tastera i muvanja sa USB kabelom gde da ga provucem dajem 3000 din vise, tako da sam uzeo Pioneer 4000ub u svakom slucaju dobru si kupovinu napravio.
jedon od ova dve modela što ti preporučuju..razlika je to što DEH 5000 ima USB ulaz pozadi..na kablić..i što ima 10 boja displeja i dugmića..i to fenomenalno izgleda...DEH 4000 je nekih 3000 din jeftiniji..nema menjanje boje displeja i dugmića..i ulaz za usb mu je napred...sada sam odluči da li to vredi 3000 din..oba modela su za svaku preporuku
Meni bas trebalo menjanje boja, da namestim na sve belo. A hteo sam i usb pozadi, da stalno bude utaknut. Osim toga, mislim da su to isti uredjaji, tako da, kome ne treba podesavanje boja i ne smeta usb napred, glupo je da da 3000 dinara vise, ustvari 2500, ja sam platio 10500 a 4000ub ima za oko 8000.
Pioneer 5000ub je odlican uredjaj - imam ga nekih 2 meseca.
Zamerka je relativno komplikovan meni vezan za memorisane stanice (uredjaj nema namenske tastere za njih)
Druga zamerka je relativno mali ugao risivera za opcioni daljinski za volan (oko 1800din) tako da daljinski cas hoce cas nece da radi
Mozes odvojeno namestati nijanse boja za "tastere" i lcd - i ako ti 10 predefinisanih boja nije dovoljno imas R G B mikser pa sam odredjujes nijanse.
Usb produzni kablic se moze lepo postaviti na neko mesto (kasetu ili sl) tako da se ne vidi i ne strci - neces rizikovati da izlomis slot ili flash disk prilikom udarca
O kvalitetu prijema necu da govorim jer nisam bas strucan za tu tematiku ali mogu reci da sam zadovoljan
Comment