cd/mp3 sa sopstvenom memorijom za mp3 ili utičnicom za usb?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorchilo
    CBC Član
    • 26.05.2007
    • 52
    • bg

cd/mp3 sa sopstvenom memorijom za mp3 ili utičnicom za usb?

Ako sad izvalim nešto glupo, to je samo zato što pojma nemam
    Elem stari kasetaš mi se raspao na komade pa bih da kupim nešto novo što će mi puštati mp3 pre svega, ali.
    Ne bih da vucaram CD-ove po kolima nego bih voleo da nasnimim mp3 u memoriju uređaja ili na usb stick koji bi se ubadao na uređaj. (Dakle ne prenosni mp3 player, ne mobilni telefon itd., koji svoj zvuk šalju na auto radio, nego obična flash memorija koja bi se ubadala u usb utičnicu na playeru.)
    Ako postoje uređaji sa takvim mogućnostima, molim vas dajte mi oznake nekih modela.

Ostali zahtevi (redom po važnosti):

- da je pouzdan brend (hoću da mi traje i posle garantnog roka)
    - da ima kvalitetan radio prijem
    - da je jednostavan za upotrebu (što manje pritiskanja dugmića i gledanja u uređaj za osnovne funkcije)
    - da prikazuje naslov mp3 pesme koju svira

Zvučna snaga apsolutno nebitna, nikad ne puštam glasnu muziku (a imam masu nekih zvučnika po kabini, prethodni vlasnik ugradio). Ne trebaju mi ni dodatne komplikovane funkcije, niti skup uređaj. Izdvojio bih oko 100e, ili manje.

Eto. Hvala!

uzgred, vidim da se pominju varijante sa SD memorijom pa mi objasnite kako to funkcioniše tj. šta je potrebno i kako se povezuje.
  • E_K_V
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 220
    • Podgorica

pa sobzirom da nisi neki zahtjevan korisnik onda idi i nadji neki pioneer...a ima ih ispod 100eur da ima naprijed prikljucak za usb i to ti je to.....miran si
    FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• GTX
      CBC Senator XXL
      • 13.09.2008
      • 422
      • Subotica
      • Nexia 1.5 16v

Ovo je to sto ti treba
      http://www.tehnomanija.rs/katalog/pione ... 00-ub.html

Comment

• E_K_V
        CBC Senator
        • 09.05.2005
        • 220
        • Podgorica

jos i ovo....ima neki model od sony-a...sa oznakom giga panel koji nije nesto skup a ima svoju memoriju u plocici ako se ne varam 1gb...samo plocicu povezes sa kompom i prebacas...
        FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• chikavili
          CBC Senator XXL
          • 11.02.2008
          • 732

Taj Sony ima 1GB memorije, a prilicno je skuplji od modela sa USB prikljuckom. Za razliku u ceni, mozes da kupis stik sa vise gigabajta. Ja predlazem ili vec pomenuti Pioneer DEH-4000UB ili Sony CDX GT410(420). Tu su negde po kvalitetu, a Pioneer je nesto jeftiniji.

Comment

• gorchilo
            CBC Član
            • 26.05.2007
            • 52
            • bg

E hvala omladino, to je to.

Nađoh u tehnomaniji oba navedena modela koji imaju USB utičnicu. U stvari tačna oznaka ovog Sony-evog bila je CDX GT424U i košta 9400 din, dok je Pioneer 9000 din.

Vidim na sajtu i ta druga dva Sonija koja pominjete, GT420 (9500 din) i GT410 (10000 din).

1. Primećuje se veoma mali broj dugmića na Pioneeru, tj. nedostaju tasteri na koje se memorišu radio stanice. Ako neko poseduje ovaj model, da mi kaže da li je li komplikovano memorisanje i pristup stanicama (kroz menije...?).

2. Ako uzimam Sony, jel bitno koji od tri navedena modela ili biram po estetici?

3. Što se tiče radio prijema, da li je bolji Sony ili Pioneer?

Nadam se da ne davim mnogo...

Comment

• GTX
              CBC Senator XXL
              • 13.09.2008
              • 422
              • Subotica
              • Nexia 1.5 16v

Zar nije trazena jednostavnost?
              - da je jednostavan za upotrebu (što manje pritiskanja dugmića i gledanja u uređaj za osnovne funkcije)
              Pioneer ima to multi function dugme koje je u stvari mali dzojstik(samo se ne vidi ovako slikano od napred).Nemam ovaj plejer,ali sam siguran da su resili funkcije maksimalno.

Comment

• Ji 4Tze
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 806
                • bg
                • Honda CR-V 4WD

Na deh-4000UB je memorisanje stanica relativno lako, piše u uputstvu.
                Mada stalno zaboravim kako a dva put sam to radio - ali uvek se nekako brzo snađem. U principu esc pa srolaš na džojstik dugme do stanice na koju hoćeš da memorišeš i stisneš džojstik u neutralnom položaju i držiš par sekundi.

Comment

• GTX
                  CBC Senator XXL
                  • 13.09.2008
                  • 422
                  • Subotica
                  • Nexia 1.5 16v

Jos ako se kupi i ova stvarcica sa slike,eto prave jednostavnosti

Comment

• chikavili
                    CBC Senator XXL
                    • 11.02.2008
                    • 732

Uz Sony-a dobijas daljinski, ali ne moze da se montira na volan.
                    Inace dal' ces 410, 420 ili 424 svejedno je potpuno. Biraj po estetici. Mada moram da priznam da su mi ove nove serije Pioneera mnooogo lepse od starih, a i od Sony-a.

Comment

• GTX
                      CBC Senator XXL
                      • 13.09.2008
                      • 422
                      • Subotica
                      • Nexia 1.5 16v

Dobija se i uz Pioneer,ali onaj klasican,jako tanak(sa modelom 3000,za 4000 ne znam).

Comment

• Ji 4Tze
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 806
                        • bg
                        • Honda CR-V 4WD

Uz DEH-4000UB ne dolazi daljinski.

Comment

• Viper
                          CBC Senator XXL
                          • 25.11.2004
                          • 700
                          • Kać

Deh 4000ub ne podrzava daljinac, imam ga i ja i nije uopste komplikovan sa podesavanje i koriscenje.
                          I DONT NEED SEX
                          goverment fucks me every day!

Comment

• GTX
                            CBC Senator XXL
                            • 13.09.2008
                            • 422
                            • Subotica
                            • Nexia 1.5 16v

Nema ir senzor na sebi?Ja kad sam kupovao za prijatelja Pioneer DEH 3000UB,kupio sam sam mu i taj daljinac za volan.Pritom sam pitao prodavca sa kojim je jos modelom kompatibilan taj daljinac za volan,rekao je za 3000 i 4000.

Comment

• jaksa
                              CBC Senator XXL
                              • 23.10.2004
                              • 701
                              • Novi Beograd, SC

Originally posted by chikavili
                              ...
                              Ja sam kupio sony a kolega taj pioneer. Sad mu je krivo jer je kvalitet izrade nizi. Takodje je lakse rukovanje kod sonija, zali se i na taj joystick.

Comment

Working...
                              X