Kako napraviti Aux In

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trulex
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 63
    • NS

Kako napraviti Aux In

Pošto mi niko ne odgovara da li može da se popravi da mi ne preskače cd u kolima, a ne volim baš da bacam stvari, setio sam se da bih mogao da iskoristim postojeći cd player da na njega zakačim neki mali prenosivi Mp3 player.
    E sad problem je što na cd playeru Sony CDX-L280 nema AUX In gde bih nakačio Mp3 player.
    Eto to je pitanje, gde da zalemim parče stereo kabla sa stero džekom na drugoj strani, i da li je dovoljno samo zalemiti kablić ili treba još neki kondenzator ili sl.
    Hvala unapred
    Pozdrav
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Ako pogodis na pravom mestu ulaz pojacala onda samo konektor i kabl.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• chiki
      CBC Veteran
      • 19.04.2006
      • 158
      • Beograd

Mislim da je to never ending story... Svi znaju da moze ali retko ko moze da ti to uradi. Mislim da se tu mora dodati par aktivnih elemenata...
      AR 159 1.8 TBI
      C3 1.4i GNV

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Nema sta da pogadja. Ima da skine sa neta semu ili celog radia ili integrisanih kola koja su u njemu pa ce videti gde je ulaz.

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

Pitao je gde da on zalemi a ne neki elektronicar, tako da je pogadjanje prava rec
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• trulex
            CBC Član
            • 08.03.2008
            • 63
            • NS

U pravu ste, radi se o pogađanju, tražio sam šemu ali nema nigde džaba,
            jel znate nekog u N.S. ko bi mogao to da odradi?
            Hvala unapred
            Pozdrav

Comment

• FiestaRS
              CBC Veteran
              • 21.01.2008
              • 128

Imas u kamenici extra lika koji radi ta chuda kad se popnes iz centra kamenice kod pandurske skole desno i 3 - 4 ulica desno pitaj tamo nekog svi ga znaju mislim da se servis zove Flip Flop (nije skup)

Comment

• dandy
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 513
                • Bijeljina-Beograd Medakovic

Ne bih da pametujem ali mislim da bi ti mnogo pametnije, daleko lakse i jeftinije rjesenje bilo fm transmiter, on je ujedno i mp3 player, i nema preskakanja, za nekih 1500-2000 dinara imas odlicne modele, mada ima i jeftinijih koji idu od 700 dinara,,,,
                nema prepravki, ustekas u u paljac, krknes usb flash i uzivas....naravno podesis frekvenciju i po potrebi raskacis antenu ako ne slusas radio,,,,i odlican zvuk imas bez smetnji i sl...

Comment

Working...
                X