Da li neko ima da zna gde da se kupi Mp3 adapter sto se gura u upaljac u kolima i koja je cena
MP3 adapter
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: MP3 adapter
cao ljudi, da ne pokrecem novu temu pa cu nadovezati pitanje na ovu:
FM MP3 MODULATOR sa BLUETHOOT-om jel neko ima iskustva u duzem koriscenju istih ???
imaju da se nadju po radnjama za oko 3500 din ali svi su no name
pa me zanima jel neko zna jej neki ozbiljniji brend pravi ove stvarcice sa blututom...???the truth is out there
Comment
-
-
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
momci znam gde da ih nadjem, ali vi me niste dobro razumeli glavno pitanje je bilo ovo:
fM MP3 MODULATOR sa BLUETHOOT-om jel neko ima iskustva u duzem koriscenju istih ???
2. drugo me je zanimalo jel te uredjeje proizvodi neka ozbiljnija firma- dakle pioneer, sal, sony, blaupunkt ili samo ovi kinezi popsonic ....
zanima me jel neko zna jel neki ozbiljniji brend ( dakle pioneer, sal, sony, blaupunkt)pravi ove stvarcice sa blututom...???the truth is out there
Comment
-
-
Ja nisam cuo...uglavnom su kinezi
Koristim obican i to kao malo bolji (placen 2.500 din). Nije lose, ali ako si picajzla za zvuk nemoj da kupujes jer ima mali sum koji se cuje kod laganih pesama.
Mnogo bolja opcija je xcar link, ali on je dosta skuplji. I njega imas sa bluetoothom.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
@Obelix
Pogledaj malo stare teme konkretno:http://www.cannonballforums.se/forum...?f=128&t=25335
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Ma koliko para toliko muzike,pa ti uporedi cene jednog Sal-ovog bas zvucnika od oko 2000-2500din i neku Kappu LF PRO15 od po 150E... A,ako cemo da prosirimo pricu, Kappa spada u jeftine zvucnike...
Pozz
Necemo da siromo pricu ,pokusaj bar jednom da se drzis teme a tema je mp3 adapter prestani da offujes !
Lock
Comment
-
Comment