Posedujem vec duze vreme JVC DVD mo. kd-dv 4202 i mogu vam reci da je solidnog kvaliteta zvuka (Nesto ispod Alpine i Pioneer-a , a u rangu sa Kenwood-om .. p.s moj licni stav) i sirok spektar nadogradnje (i pod ,visekanalni prikljuchci za sve i svasta) ekran prijatnog osvetljenja! E sad zanima me kakva su vasa iskustva sa JVC kao markom ?
JVC.. Sta mislite ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ja imam JVC kd-dv7302 i kvalitetom izrade je skroz ok. u kombinaciji sa 4 pioneer-ova zvucnika i 2 kenwood-ova woofera zvuk je odlican (po mom misljenju, prije njega sam imao neki njemacki plejer, manje poznat, i jvc daje mnogo bolji i kvalitetniji zvk, zvuk je neutralan, povuceniji malo u basu, vokal i visoki precizni). usb jos nikada nije pravio ni najmanji problem a skoro samo sa usb-a i slusam muziku. jedino spotovi kada idu sa usb-a malo mu treba vremena da prebaci sa jednog spota na drugi,kada su spotovi na disku to ne znam nisam probao, samo sam 2-3X ubacio cd u njega. prvi put da vidim kako cita cd a drugi put da vidim kako cita dvd. gomila funkcija i podesavanja (potrebnih i ne potrebnih). po meni najbolji odnos cijena-kvalitet. ne znam sta jos da kazem posto vec imas taj HU. u svakom slucaju posle 10mjeseci kod mene, ja pezadovoljan. reci mi jel' imas monitor??
-
-
Nemam monitor , jer mi je komplikovano skidanje i vracanje....bla bla bla ... Inace nemam usb , ali zato koristim double layer disk kapaciteta 9,nesto giga kvalitetne muzike .. Sto i nije lose !! JVC je uparen inace sa kenwoodovim dvosistemcima napred i nazad ... Nije neka specijala ali solidno !! Uskoro ide nova Alfeta pa i surround nadam se.
Comment
-
-
kod mene to radi na sledeci nacin: pritisnes i zadzis dugme 2, nadjes demo stiskajuci dugme 3 (kod mene je prvi), okretanjem dugmeta 1 ga iskljucis (demo off) i potvrdis ponovnim pritiskom na dugme 2
evo skini i ovaj instructon manual (ako nemas) http://jvcmobile.co.uk/product.php?pr=156 vjerovatno ce ti pomoci
Comment
-
Comment