zdravo svima.
stari auto prodajem a kako imanje cd changera ne povecava cenu, resio sam da ga skinem i stavim na drugi auto.
Dakle, sada imam Xsaru Picasso sa fabrickim radiom. Radio je od ne znam kog proizvodjaca, ali model je broj 22RC290/35 .
Ima dugme, tj. opciju za slusanje sa CD changera (koga nema).
Skinuo sam changer sa starog auta, changer je Pioneerov, i to CDX-P1270 .
Problem mi je kako da ih povezem...?
da napomenem da sam cist amater entuzijasta za sve stvari.
Problem je sto dzek od changera ne odgovara radiu.
Na changeru je izgleda neki IP-BUS konektor , plus konektor za struju i masu. Nasao sam i uputstvo za njega na ovoj adresi:
http://www.service.pioneer-eur.com/pees ... onManuals3)?openagent&ID=2FA1E9ACCBB7DA8041256AFE004C5332&At tachment=CRD3349_CDX-P1270.pdf
Dok na onom fabrickom cd radiu nema tog ulaza... evo i slike ulaza na njemu:

Samo da dodam, prvi sa vrha ulaz je slobodan, u druga dva idu postojeci fabricki dzekovi.
Kako da ih povezem, pretpostavljam preko nekih adaptera... kojih tacno, ima li kod nas da se kupi, gde?
Apsolutni sam amater, pa je svaka pomoc dobrodosla.
P.S. Dok sam skidao onaj fabricki radio, moze da mu se i prednja maska skida, ali krta plastika i popucale su neke `zakacke` plasticne... ima li nacina da se to zalepi/popravi?
Hvala...
stari auto prodajem a kako imanje cd changera ne povecava cenu, resio sam da ga skinem i stavim na drugi auto.
Dakle, sada imam Xsaru Picasso sa fabrickim radiom. Radio je od ne znam kog proizvodjaca, ali model je broj 22RC290/35 .
Ima dugme, tj. opciju za slusanje sa CD changera (koga nema).
Skinuo sam changer sa starog auta, changer je Pioneerov, i to CDX-P1270 .
Problem mi je kako da ih povezem...?
da napomenem da sam cist amater entuzijasta za sve stvari.
Problem je sto dzek od changera ne odgovara radiu.
Na changeru je izgleda neki IP-BUS konektor , plus konektor za struju i masu. Nasao sam i uputstvo za njega na ovoj adresi:
http://www.service.pioneer-eur.com/pees ... onManuals3)?openagent&ID=2FA1E9ACCBB7DA8041256AFE004C5332&At tachment=CRD3349_CDX-P1270.pdf
Dok na onom fabrickom cd radiu nema tog ulaza... evo i slike ulaza na njemu:

Samo da dodam, prvi sa vrha ulaz je slobodan, u druga dva idu postojeci fabricki dzekovi.
Kako da ih povezem, pretpostavljam preko nekih adaptera... kojih tacno, ima li kod nas da se kupi, gde?
Apsolutni sam amater, pa je svaka pomoc dobrodosla.
P.S. Dok sam skidao onaj fabricki radio, moze da mu se i prednja maska skida, ali krta plastika i popucale su neke `zakacke` plasticne... ima li nacina da se to zalepi/popravi?
Hvala...
Comment