c3 radio cd fabricki da li ima neko

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maric82
    CBC Član
    • 12.01.2007
    • 28
    • krusevac

c3 radio cd fabricki da li ima neko

Kupio c3 1.1 2003 godiste, ali nema ugradjen tj izvadjen je fabricki radio da li ima neko tj gde moze da se nabavi i sama ugradnja da li nije teska tj nema neke specificnosti

hvala
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: c3 radio cd fabricki da li ima neko

Potrazi po autootpadima koji prodaju delove za c3 ili imas opciju da ubacis neki klasican a kod ovlascenog zastupnika da se raspitas za adapter (plastiku)

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• npero
      CBC Član
      • 17.02.2008
      • 50
      • SU

Fabricki radio za C3 nema display tako da moras da imas onaj display gore malo veci koji nije samo sat. Ako to imas onda mozes da ubacis fabricki radi ali moraces najverovatnije da vozis auto na dijagnostiku da bi kodirali sa tvojim brojem sasije tj. uparili sa BSI modulom, verovanto ima i neki drugi nacin za ovaj znam da postoji.
      Radio bi trebalo da izgleda ovako ako je bio RD3 model

Bar u autima koje sam ja vidjao izgleda tako godista 2003-2004.
      U katalogu kazu da su montirali jos dva tipa radija RB2 sa kasetom i model RT3 sa navigacijom.

Na osnovu broja sasije mozes da utvrdis koji je model bio montiran.

Cena novog koliko ja znam je preko 200evra u servisu.
      Meni su za noviji model RD4 u servisu trazili za polovan preko 100evra sto bas nije popularna cena za te pare moze u radnji da se kupi mnogo bolji radio, a mislimda ti ne treba adapter da mozes standardni radio da uguras u fabricku rupu vidjao sam dosta auta koji nemaju fabricki radio na isto mesto samo uguran drugi radio.

Comment

• maric82
        CBC Član
        • 12.01.2007
        • 28
        • krusevac

pre svega da se zahvalim na odgovoru i pomoci.

Slazem se tj neisplati se nabavka definitivno jos + sto je kod mene gore samo sat, ipak cu da nabavimn neki od ovih pionira za 100 eur ima koji podrzavaju USB ali samo me interesuje njihova montaza tj da li teba prilikom kupovine radija da obratim paznju na nesto tj da li je prikljcivanje standardno za bilo koji radio

jos jednom puno hvala svima

Comment

• npero
          CBC Član
          • 17.02.2008
          • 50
          • SU

Ako imas samo sat onda ni nije bio ugradjen fabricki radio u taj auto, posto nemas display gde bi prikazivao informacije .
          Najbolje slikaj koje utikace imas u autu pa ce neko vec na forumu da pomogne da vidi jel su standardni ili treba neki adapter. Za aute gde je fabricki radio znam kad se menja da treba adapter za konektor da bi mogao da se zameni sa drugim radijem e sad za auto koji je izasao bez radija ne znam nisam imao prilike da cackam takav model. Slikaj utikace pa stavi na forum.

Comment

• maric82
            CBC Član
            • 12.01.2007
            • 28
            • krusevac

puno hvala na pomoci

kupio nekog sony-a i povezao ga dansa bez problema tj ima sve klasicne konektore tako da nije potrebno nista vise

hvala svima

Comment

Working...
            X