Nabavio sam neki MP3 plejer sa ISO konektorom ( onaj mali ), a u kolima su mi kablovi na EURO konektorima ( 2 veca ). Ima li neko semu kako da prevezem ovaj ISO na EURO?
ISO/EURO jack -- konvertor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ISO/EURO jack -- konvertor
Originally posted by stefanvesNabavio sam neki MP3 plejer sa ISO konektorom ( onaj mali ), a u kolima su mi kablovi na EURO konektorima ( 2 veca ). Ima li neko semu kako da prevezem ovaj ISO na EURO?
-
-
Ako hoces da seces pisi:
-crvena i zuta struja sve na + sa akumulatora (ako hoces da ti se pali na kontakt onda zuta na struju sa brave a crvena na stalnu struju)
-crna masa
-ako imas pojacalo plavo/bela ide na pobudu za pojacalo
-antena znas gde se ubada
-chincevi znas gde idu
-sivi i beli kablovi prednji zvucnici
-zeleni i ljubicasti kablovi zadnji
to je to na brzinu
Comment
-
-
Momci, meni ovo ustvari treba:
Ja imam muski konektor na izlazu iz radija, imam ove druge dzekove na izlazu iz auta. E treba mi sada lepo sema sta je sta na izlazu iz radia, kako bih ja to prevezao. Nemam kablove tako da mi boje nista ne znace, meni treba tzv.pinout.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Originally posted by stefanvesIma li neka firma koja ovo radi usluzno, mrsko mi je nesto da se cimam oko nabavke konektora, citanja seme, LEMLJENJA...
a inace obrati se Voja El service na Tashu 011/3247921
a mogo bi i da napises koji je uredjaj u pitanju
Comment
-
-
Uredjaj je clatronic ar 615 .
Ovaj sa TASHa deluje ok. Koliko moze da kosta ugradnja, odnosno pravljenje dzeka, nema on sta tu drugo da radi, na autu je sve kako treba.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Comment
-
-
za taj clatronic sigurno neces naci konektor,obrati se Voji i pitaj , mislim da ne bi trebalo vise od 10e, ali im reci da ga prvo testiraju da li uopste radi, to je krsh marka i vrlo je moguce da je u nekom problemu. Znam dosta ljudi koji su tako kupili uredjaje bez konektora uz pricu da treba samo to da se nadje i gotova stvar, a ustvari prodavci namerno skidaju konektore zato sto je uredjaj neispravan i kao ne mogu da ga probaju bez konektora.
Comment
-
-
Ma uredjaj je definitnivno shit...Nazvacu ovog Voju sutra, taman mi je tu blizu skole, pa neka proba, pa ako valja ondak ugradjujemo.
Ne vidim sto bi konektor bio problem, univerzalan je, jedino treba povezati, postoji sema na boku uredjaja.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Comment
-
Comment