Monacor woofovi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SrdjanV
    CBC Veteran
    • 28.03.2005
    • 137
    • Raska

Monacor woofovi

Da li bi neko mogao da mi pomogne u izracunavanju kutije za 2 Monacora-ne znam im oznake,video sam da su zuti i 12"-to je sve sto znam o njima.Dakle drug bi hteo 2 komada u BR kutiji pa ne znam bas koje bi dimenzije bile pogodne.I,da,2 bas reflexa ali kojeg precnika?
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Pa nemozes tako napamet bez tehnickih podataka da izradjujes kutiju,savkii drajver ima svojih specificnosti,ono napamet daje rezultat koji se u praksi nemoze predvideti

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Probaj za pochetak, da nadjesh (identifikujesh) pomenute zvuchnike OVDE.

Btw, broj portova je ne bitan ukoliko pravish jednu komoru za oba drajvera, mozhesh sve odraditi i sa jednim. Ako pravish dve komore, onda dva porta itd.

Btw, s'obzirom da su dve 12-ice u pitanju savetujem varijantu sa dve razdvojene komore, zbog "umirivanja" kutije...
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• SrdjanV
        CBC Veteran
        • 28.03.2005
        • 137
        • Raska

E ovako stoje stvari:Monacor SUNFLOWER ENROUTE model 351 12 ili tako nekako.Podatke sam dobio sms porukom pa ne znam da li ih je pravilno ispisao

Comment

• SrdjanV
          CBC Veteran
          • 28.03.2005
          • 137
          • Raska

Killaz,uopste ne mogu da se snadjem na ovom sajtu.Probaj ti da mi potrazis ovaj woof na netu,oznaka je dosta cudna

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

za svaki ti treba bar 56L kutija portovana sa 7cm prechnikom reflexa dubine 17cm pa dve takve zalepi jednu za drugu i eto ti biznisa, ako ocesh vecu kutiju dobicesh i dublji bas ako ocesh vece provetravanje skrati reflex
            Prevelika slika u potpisu!

Comment

• SrdjanV
              CBC Veteran
              • 28.03.2005
              • 137
              • Raska

Thanks Dutch.Hvala svima

Comment

Working...
              X