kako povezati radio u c3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maric82
    CBC Član
    • 12.01.2007
    • 28
    • krusevac

kako povezati radio u c3

Situacija je sledeca,

kupio sony GT 20 da stavim u c3 koji sam kupio bez radija u auto sam imao dva konektora koja su odgovarali za radio tj jedan za zvucnike i jedan za napajanje. Antenu nisam uspeo da prikljucim jer mi je potreban onaj adapter pa sam to ostavio za kasnije. Povezao ova dva adaptera i proradilo je.

Problem.. poceo da se javlja tj ja neznam da li je zbog tog, ispod volana tj gde su releji i osiguraci da se cuje nesto kao da ukljui i iskljuci u tom trenutnu radio se ugasi upali i sve tako, ovo se desava kada je auto ugasen a kljuc u bravi. Takodje zakljucam daljinski auto i ako ga odmah otkljucam ok ako sacekam vise od desetak min nemogu da ga otkljucam na daljinac. Ja sam danas skinuo radio i probao zakljucavanje je sada ok tj i zakljucava i otkljucava.

E sada me interesuje kako da povezem ovaj moj cd a da ne napravim neki problem da li je samo problem sto nisam stavio antenu jer masu mislim da vuce preko nje da nije samo to problem ili ima nesto trece

hvala svima
  • shvexoman
    CBC Član
    • 03.04.2009
    • 57
    • Smederevo

Re: kako povezati radio u c3

sa antenom nema veze sigurno, probaj da zamenis mesta acc i + ,tj da na konektoru od sony prebacis crvenu zicu na zutu, a zutu na crvrnu, te 2 zice imaju buxne tako da ti je to minut posla, samo im zamenis mesta.

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Dovedi pouzdani stalni + (ako ne znas koja je zica najlakse ti je da dovedes sa autoupaljaca) i na njega spoj zutu i crvenu zicu sa cd i bice sve ok ,a taj + koji je bio (sa relejima) lepo izoluj i ostavi sa strane .Antena svakako ne pravi problem.
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• maric82
        CBC Član
        • 12.01.2007
        • 28
        • krusevac

OK hvala momci

znaci nije zato sto antena nije bila prikljucena ja sam mislio da ne vuce masu preko nje pa da tu nije problem. Za ovo Vam hvala nego malo me plasi da cackam oko ovih kablova jednom drugu je tako cela instrument tabla crkla ;(.

Ovo sto kaze shvexoman mi izgleda najlakse ako je to ok probacu tako.

Samo mi recite da li mislite da ovo imalo uticaja i na to sto sam imao problema sa zakljucavanje?

Comment

• shvexoman
          CBC Član
          • 03.04.2009
          • 57
          • Smederevo

Probaj slobodno da zamenis mesta zicama pa javi.

Comment

• maric82
            CBC Član
            • 12.01.2007
            • 28
            • krusevac

ok uradio slicno tj imao neki dzek koji mi je dosao na drugu c3 koja je imala neki bezveze radio pa sam to iskoristio na tom dzeku sam video da je uradjeno bas to tj prespojene zice i za sada radi bez problema. Ocigledno da je problem i sa zakljucavanjem pravio radio.

Javucu ukoliko nesto bude bilo problema

hvala svima

Comment

Working...
            X