Aux IN je pozadi, kako ga sprovesti napred?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mike Myers
    CBC Član
    • 17.04.2009
    • 15
    • Srem

Aux IN je pozadi, kako ga sprovesti napred?

Ok, uzeo sam Pioneera DEH 4900IB, ima 2 izlaza, totalni sam laik, ne iznenadite se banalnošću pitanja

Imam pozadi dva aux ulaza, pitanja:

- Šta znači ono w/r što piše na aux ulazima, na zadnjoj strani urešaja, dakle?

- Kuda da se sprovede kabl odatle, do nekog dostupnog mesta da mogu da uštekam kabl od MP3-a npr, koja je neka standardna procedura?

- Jel ima neko iskustva sa tim cassetofonom, i kakva su? Prednosti mane?...

Hvala svima na odgovorima.
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: Aux IN je pozadi, kako ga sprovesti napred?

Ne znam da li pricamo o istom uredjaju ali ovaj koji nosu oznaku: Pioneer DEH-4900IB In-Dash CD/MP3/WMA/iTunes AAC Receiver (RB) nije kasetas i ne znam o kakvom kablu za mp3 pricas ?
    W/R in ti je ulaz za zicani daljinski komander od uredjaja (Wired Remote Input) i to nije aux
    Svaki pioneer je standardno dobar i kvalitetan uredja pa pretpostavljam da je i ovaj model ok.

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Mike Myers
      CBC Član
      • 17.04.2009
      • 15
      • Srem

Originally posted by -Miki-
      Ne znam da li pricamo o istom uredjaju ali ovaj koji nosu oznaku: Pioneer DEH-4900IB In-Dash CD/MP3/WMA/iTunes AAC Receiver (RB) nije kasetas i ne znam o kakvom kablu za mp3 pricas ?
      W/R in ti je ulaz za zicani daljinski komander od uredjaja (Wired Remote Input) i to nije aux
      Svaki pioneer je standardno dobar i kvalitetan uredja pa pretpostavljam da je i ovaj model ok.

Pozz
      Nazvao sam ga kasetofon po inerciji više, a manje zato što pušta kasete

Overi/te/ sliku:

http://ak.cdiscount.com/pdt/0/I/B/2/f/P ... 4900IB.jpg

Na te ulaze sam mislio u donjem desnom uglu da su AUX IN (jedan iznad drugog) pošto je takav ulaz na ostalim plejerima koji ulaz imaju napred. Ako nije to, gde je onda AUX IN? Kada sam spominjao MP3 plejer - imam mp3 plejer koji bih možda nekad preko AUX ulaza da spojim sa kasetofonom u kolima, zato sam pitao.

Pozdrav.

Comment

• shvexoman
        CBC Član
        • 03.04.2009
        • 57
        • Smederevo

jedan je za povezivanje komandi na volanu(wr) a drugi ti je aux in, nabavis kabl sa malom bananicom na oba kraja(ko na slusalicama) udzekas i play. Mozda ces morati da podesis u meniju da ti radi aux, ne secam se da li je fabricki ukljucen. taj uredjaj inace ima full kontrolu za ipod, naravno treba ti kabl koji se ovde u SER tesko nabavlja ali nije nemoguca misija. Mada imas mp3 citas narezes 2-3 diska i imas muzike za 2 meseca.

Comment

• Mike Myers
          CBC Član
          • 17.04.2009
          • 15
          • Srem

Ne citiraj post iznad !

Živ bio rođo.

Ok sve reseno lock

Comment

Working...