Opel Astra G 2001 - promena fabricke muzike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Re: Opel Astra G 2001 - promena fabricke muzike

Ajmo ljudi, pa sigurno ima nas koji smo raspolozeni za ovakvu kupovinu.

@mladen82: da li bi mi mogli preko tebe - odnosno firme u kojoj radis da narucimo te spravice na neki nacin.
    Reko kad vec saradjujete sa njima mozda bi mogli nekako i nama da pomognete.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• mladen82
      CBC Član
      • 28.07.2008
      • 15
      • Podgorica

Originally posted by Mirror
      Svaka cast! Hvala na informacijama!

kapiram da bi stalo par tih konektora u paket od 2-3kg (ako ne i samo 1kg), pa verujem da ne bi izasla postarina toliko.
      Ej, a imaju li oni i konektore za ekran? Cisto me zanima... To vidjam samo kod engleza po sajtovima, valjda jer se malo ljudi odluci i za tu konekciju.
      kakav ekran?

Comment

• mladen82
        CBC Član
        • 28.07.2008
        • 15
        • Podgorica

Originally posted by acatramvaj
        @mladen82: da li bi mi mogli preko tebe - odnosno firme u kojoj radis da narucimo te spravice na neki nacin.
        Reko kad vec saradjujete sa njima mozda bi mogli nekako i nama da pomognete.
        hehhe to ne vjerujem, moj gazda sigurno ne bi pristao a i slozeno je tako jer bi vi mene morali pare da saljete, pa ja vama adapter, zeznuto je malo

imate jos ideju da otidjete u neki shop gdje se prodaje muzika za auta i da im predlozite ideju za dodatnu zaradu pa preko njih da uzmete
        vjerujem da ljudi povremeno traze ovakve adaptere

Comment

• Mirror
          CBC Senator
          • 29.01.2009
          • 206
          • Novi Sad

Originally posted by mladen82
          kakav ekran?
          ekran, displej, svejedno... Znas da i to moze da se prikljuci na plajer? Pretpostavljam da onda nemaju to...
          "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

Working...
          X