Interesuje me vase misljenje o ovom modelu... U pitanju je LG Cd player 5800 koji ima i aux izlaz i usb izlaz, usb stick od 1gb, daljinski, dva osvetljenja pozadine... E sad cena za razliku pioneera u slicnoj klasi je 9000 din, dok sam pioneer kosta znatno vise od 10000 din. Da li ipak pazariti ovaj player, uz napomenu da cu najvise slusati muziku ne preko cd-a vec preko usb i aux!
LG Cd Player 5800
Collapse
X
-
Re: LG Cd Player 5800
Nisam ga ja imao , nikad to nebi stavio u moj auto, ali sam ih prodavao dosta i imao gomilu reklamacija, jeste bila prosla serija tj serija za 2008 godinu, ali cisto sumnjam da su nesto mnogo bolji sada. Moj je savet da koliko god da je skuplji Pioneer vredi ga uzeti.
Comment
-
-
Rabim već tri meseca 3800, nikakvi problemi, sem što bih rekao da je tjuner slabiji nego na prethodnom LG modelu koji sam posedovao. Iako je i dalje bolji od svakog Pioneer-ovog. Odeš do Neptuna u J. Gagarina (preko puta piramide) i probaš na tabli sve što Te interesuje.
A da je krš, nije, lažu.Save the Panda!
Comment
-
-
Tamo sam bas i gledao! Pazi nisam rekao da je krs, ali me samo brine pouzdanost na duge staze! A pod tuner-om si mislio na radio? Ja sam se opasno nalozio na 2100 Pioneer odnosno 2120, ali velika mana mu je sto nema daljinski, dok Lg ima. Nisam pametan...
Comment
-
-
Originally posted by kuntaloRabim već tri meseca 3800, nikakvi problemi, sem što bih rekao da je tjuner slabiji nego na prethodnom LG modelu koji sam posedovao. Iako je i dalje bolji od svakog Pioneer-ovog. Odeš do Neptuna u J. Gagarina (preko puta piramide) i probaš na tabli sve što Te interesuje.
A da je krš, nije, lažu.
Ono sto mi smeta na sadasnjem pioniru me i podstaklo da napisem komentar u ovoj temi su par prosto neverovatnih osnovnih stvari koje pionir nema:
-LG ima mnogo bolji tuner koji stanice nalazi istog trenutka, pionirov je tek osrednji
-LG moze da prikaze ceo naziv pesme, pionir cak ni to ne moze.
-LG ima sat, pionir ni to nema koliko god to banalno bilo (raniji pionir kasetofoni su ga imali)
-Na LG mozes d aizaberes broj pesme koji zelis, pionir naravno ne moze
-Display u boji,radio text, DOT matrix, radio text, daljinski, bluetooth...valjda je to vec previse za pionir i to valjda imaju samo najbolji modeli.
Sto se tice kvaliteta zvuka, probajte, uporedite...pozdrav
Comment
-
-
Pazi ovaj donji LG je 2000din skuplji od onog sto si hteo
Inace za te "iste" pare kupujes ovakav pioneer:
DEH-P5900MP
Koji za razliku od gore pomenutih nedostataka ima menjanje boje displeja i daljinac...
Na zalost da vidite ceo naziv pesme i dalje necete mocipozdrav
Comment
-
Comment