LG Cd Player 5800

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Re: LG Cd Player 5800

Pionirov displej moze da prikaze tekst duzine samo 8 karaktera, opciju radio text nema (skrolujuci tekst), a ceo naziv dobijes tako sto drzis par sekundi dugme display, i to se tada prikaze par sekundi i opet vrati na staro.
    pozdrav

Comment

• boskombo
      CBC Član
      • 12.05.2008
      • 86
      • Beograd

Hvala ti puno na ovim informacijama, dobro cu razmisliti izmedju Lg i Pioneer-a, doduse Pioneer 2120 je jako tesko naci, jer je uvoznik pukao, tako da ce ovako i onako pasti Lg!

Comment

• kuntalo
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2007
        • 342
        • Predgradje

Originally posted by bakara
        Pionirov displej moze da prikaze tekst duzine samo 8 karaktera, opciju radio text nema (skrolujuci tekst), a ceo naziv dobijes tako sto drzis par sekundi dugme display, i to se tada prikaze par sekundi i opet vrati na staro.
        U stvari, samo pritiskaš "display" dok ne prikaže "mod" koji želiš. Trajno.
        Save the Panda!

Comment

• Sava R4
          CBC Član
          • 10.07.2008
          • 90
          • Beograd,Braće Jerković

Znam da je poslednji post u junu al aj da probam

Bakara jel znas mozda (guglao sam al ne nadjoh) jel moze na ovaj LG LAC-M8600 da se prebaci imenik sa telefona preko bluetootha kao sto moze na parrot modelima ili ipak samo izbacuje broj koji te zove bez imena?

Razmisljam se da ga uzmem pa me zanimaju sve tehnikalije.Pozdrav
          www.renault4serbia.com

Comment

• Mirror
            CBC Senator
            • 29.01.2009
            • 206
            • Novi Sad

Za koje pare si nasao taj M8600?
            "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• Sava R4
              CBC Član
              • 10.07.2008
              • 90
              • Beograd,Braće Jerković

10100 tako nesto ne vise al sam odustao kupio sam juce u metrou na akciji neki panasonic mp3 ,a za bluetooth mi kupio matori onaj fm transmiter al sa built in blututom
              www.renault4serbia.com

Comment

• Mirror
                CBC Senator
                • 29.01.2009
                • 206
                • Novi Sad

Ok, ja nasao za 10990, tako da nije mnogo vise. Jesi nasao nesto na njemu sto ne valja ili? Nikad ga nisam video uzivo, tj. ni jedan LG model. Ne znam kakvog su kvaliteta... Izrada, zvuk...
                Svidja mi se sto izgleda jednostavno, i ima sve, plus, bar na prvi pogled pregledan displej...
                "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• Sava R4
                  CBC Član
                  • 10.07.2008
                  • 90
                  • Beograd,Braće Jerković

Iskreno nisam ga ni video uzivo ,jurio sam par dana po netu ponudu i na kraju izpizdeo i otiso u metro i kupio taj panasonic .Neka niza klasa je u pitanju al posto sam sprcao pare koje sam planirao za lg i li neki parrot model zadovoljio sam se za sada sa ovim .Sta cu zene me sludele

A da obavezno ako ga budes uzimao raspitaj se da li mozes da prebacis imenik sa telefona na njega (bar je to meni bilo bitno.)Parrot modeli imaju tu funkciju.

Pozdrav
                  www.renault4serbia.com

Comment

• Mirror
                    CBC Senator
                    • 29.01.2009
                    • 206
                    • Novi Sad

aha.. Ja sam malo gledao utiske po internetu i nisu neki. Videcu ako ga najdem negde uzivo, ali cu ipak neki od vodecih proizvodjaca. Pa ako budem imao priliku da ga probam javicu.

Comment

• Sava R4
                      CBC Član
                      • 10.07.2008
                      • 90
                      • Beograd,Braće Jerković

Raspitaj se o parrotu .Matori je imao u sluzbenom puntu i extra je player plus i ima dobar zvuk
                      www.renault4serbia.com

Comment

Working...
                      X