Pomoc oko zvucnika za opel astru classic II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nemanja-v.p.
    CBC Početnik
    • 13.01.2008
    • 4
    • Beograd, chubura

Pomoc oko zvucnika za opel astru classic II

Ljudi, treba mi pomoc oko zvucnika.... Naime, uzeo sam novu opel astru classic II i, kao sto i svi vi znate, ima samo prednja 2 zvucnika. Da li neko zna koji je precnik zvucnika koji idu u prednja vrata kod retrovizora i onih koji idu u zadnja vrata gore i dole? stvarno bi mi mnogo znacila pomoc oko ovoga jer se ne razumem bas nesto mnogo u takve stvari, a verujem da ovde ima ljudi koji bi mogli da mi pomognu....

Unapred hvala
  • flojd27
    CBC Član
    • 11.12.2007
    • 28
    • Novi Beograd

Re: Pomoc oko zvucnika za opel astru classic II

U zadnja vrata ti idu 13-ice zvucnici, ja sam stavio pioneer TS-G 131 c sa visokotoncima i zadovoljan sam kako sviraju. Zvucnici su bili oko 3000 dinara, distanceri oko 1700 dinara i ruke za ugradnju 2000 dinara. Inace u ovlastenim servisima su mi trazili 6000 dinara samo za ugradnju.
    Instalacija za zvucnike u zadnjim vratima ide do stubova, odakle moraju da se nastavljaju.
    Sve to sam uradio u jednom servisu za elektroniku u Peristerskoj ulici (nije reklama ) Imaju i zvucnike na prodaju i distancere tako da mozes sve kod njih, ja sam zadovoljan njihovim radom. Ne znam samo sta se desava sa garancijom za auto, ali nadam se da necu morati nista da reklamiram.
    Vise o tome imas i u temi http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=162&t=29858

A uzgred koji motor si uzeo, sta od opreme i ako nije tajna koliko si platio. Zanima me koliko je pala cena od prosle godine.

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Re: Pomoc oko zvucnika za opel astru classic II

Reseno ....lock
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...