Peugeot 807 Clarion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Peugeot 807 Clarion

Imam fabricku muziku sa kojom sam stvarno zadovoljan...8 zvucnika mi pruzaju ok zvuk ali nije toliko jak bas...Stvavio bih aktivni wufer pa me zanima sta mi treba sem wufera? Ne znam da li imam neki izlaz na muzici a ne mogu tek tako da je izvucem. Clarion je obican audio citac, nema mp3...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995

Re: Peugeot 807 Clarion

061/665-94-23

Comment

• shvexoman
      CBC Član
      • 03.04.2009
      • 57
      • Smederevo

nema taj izlaze za pojacalo, postoji konvertor izlaznog signala , kosta oko 15ak E ali nije to pravo resenje, bolje promeni to , ubaci neki mp3 player novije generacije

Comment

• maliomladinac
        CBC Senator XXL
        • 21.11.2008
        • 995

Rado bi ja krnuo tu neki mp3 i nebih se hebavao sa audio cd-ovima ali matori me smara zbog kontrola na volanu...Ma znas vec kakvi su matorci...Pa neki kompromis je da ne diram fabricku muziku i samo da ubacim neki skromni wufer... Ima neko neki servis da mi preporuci sa umerenim cenama?

061/665-94-23

Comment

• banebg81
          CBC Veteran
          • 26.06.2008
          • 195
          • Beograd

Što bi menjao bilo šta ako radi OK???
          Problem sa basom tj vuferom je kontrola snage istog !!! On se mora posebno štelovati uvek u odnosu na ostale zvučnike u sistemu a to onda ume da bude problem, baš - baš.
          Svako i malo ozbiljnije pojačalo ima na sebi HI in što znači da na to kačiš signal sa zvučnika, ne treba ti poseban izlaz za pojačalo.
          I onda, naravno KUTIJA i bas i samo drmaj ... Nije ne izvodljivo a ne mora ni skupo da bude ...

Pozdrav

p.s. taj clarion je VRH i baš dobro što nema Mp3 to i onako ne zvuči nikako a uz sve to KAD GOD ubacim Mp3 u auto, smorim se, jer ne znam gde je koja pesma, gomila nekih koje nikad ne bih pustio ...

Comment

• madic
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 844
            • Beograd

Ladno se isti player ugrađivao i u 807 i 206.

A jesi razmišljao da jednostavno staviš neke zvučnike koji imaju bolji bas?

Mislim da je moguće nekako da se izvede da ti ostanu kontrole na volanu ali je zajebancija.
            Najlakše ti je da uzmeš neki mp3 koji ima daljinski koji se nakači na volan.

Comment

Working...
            X