dvd problem peugeot 407

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miflaaa
    CBC Član
    • 05.07.2008
    • 44
    • lazarevac

dvd problem peugeot 407

da li postoji uredjaj koji bi lagao kompjuter u pezou 407 i pokazivao mu kao da auto stoji u mestu ? dvd radi odlicno,ali problem je u tome da kad se auto pokrene video mod se gasi jer nije dozvoljeno gledati dvd u voznji zbog sigurnosti. ja sam napisao dvd,ali u ovom slucaju to je navigacija,jer sam povezao gps box sa igo mapama na video ulaz. ujedno , to je i jedino resenje za fabricke navigacije...... cuo sam da postoji takav uredjaj , ali mi treba i pomoc da ga nabavim.
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Re: dvd problem peugeot 407

Viđao sam na sajtovima gde se prodaju kineski DVD za kola... da ima neka fora sa prespajanjem nekog kontakta, koji simulira kočnicu i time omogućava gledanje DVD-a tokom vožnje. Izguglaj malo na tu temu.... Evo ti i jedan keyword chinavision , a možeš pogledati na ebay.de pa tamo iskopati nekog od tih kineza, pa na njihovom sajtu otići na Q&A i naći odgovor.

Comment

• Darkopop
      CBC Senator
      • 17.09.2008
      • 213
      • Stara Pazova

Re: dvd problem peugeot 407

kod svih after market dvd-a se zhica povezuje na kontakt ruchne, ali kod fabrichkih su to drugachije reshili. vezano je za brzinu. da ne bi lako reshili problem.
      q;o)

Comment

Working...
      X