Bluetooth hands-free uredjaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Bluetooth hands-free uredjaj

Kako Srbina naterati na nesto - pa pripretite da cete udariti po dzepu.

Vec duze vreme razmisljam o kupovini hands-free uredjaja jer sam primetio da vreme provedeno u kolima stalno koristim da okrenem sve brojeve telefona koje pre toga nisam stigao, ali sa novim zakonom o saobracaju sam odlucio da kupim tu korisnu stvarcicu.

Posto su mi potrebni uredjaji za dva automobila prvo sam gledao neku jeftinju varijantu ali cena nije presudna jer stvarno ne bih zeleo da prvo kupim "jeftiniju" pa posle i skuplju.
    Na netu sam naleteo na ovaj redjaj: http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=4370

cena je vise nego povoljna, svidja mi se sto nema razvlacenja kablova i tako toga ali sa druge strane ne znam da li neko ima iskustva sa takvim uredjajima. Druga solucija je neki "ozbiljniji" uredjaj koji ima display (po mogucstvu koji ide preko retrovizora sto zbog mesta u kokpitu sto zbog toga sto se na Alfi retrovizor ne zatamnjuje automatski a to me strasno nervira, i ovim bih i to resio ).

Naravo da i neki Parrot dolazi u obzir ali to je vec prosto - kad ne znas sta je dobro kupi sta je skupo.

Kakva su vasa iskustva sa ovim uredjajima, i da li neko ima preporuku za uredjaj?

jos nesto bih da dodam - potreban mi je uredjaj koji prihvata da se poveze sa najmanje dva telefona u isto vreme.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • panto
    CBC Veteran
    • 04.11.2007
    • 148
    • ljubic

Re: Bluetooth hands-free uredjaj

Ja tebi kolega preporučujem da zaposliš vozača da te vozi dok se ti igraš sa telefonom, ili pak sekretaricu da vodiš sa sobom. Tvoja navika je vrlo opasna, i tu ti neće mnogo pomoći taj uređaj, koji u prevodu, ako se ne varam, nosi ime "slobodne ruke".

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Ovaj prestigio sam koristio par meseci. Sprava onako funkcionise. Ima punjenje i to moze biti problem. Bolja varijanta je ona koju sada koristim a to je BT radio cd za kola. E tu stvarno nema kablova...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Razmisli o Plantronics uređajima. Zastupnik je Sionnet. Mislim da za te pare ne postoje kvalitetniji uređaji.

Ili uradi kako sam ja uradio, kupi GPS sa blututom.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• kuntalo
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2007
          • 342
          • Predgradje

Ovakav Prestigio kupio kolega pre dva dana u Tehnomaniji, na sniženju- 3100RSD, i veoma je zadovoljan.
          Save the Panda!

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Ma kakav vozac, upekla ova kriza...

A ne vidim nista problematicno u telefoniranju dok stojim na mostu (a svi znamo da u BG-u se vise vremena provodi u stajanju na mostovima nego u voznji).

Znaci ovaj prestigio sluzi svrsi? Mene samo malo buni njegova montaza jer vidim da je na svim slikama gde je montiran "suncobran" spusten, mada kapiram da moze da se montira i na podignut. Na drugom autu imam xcarlink koji podzava bluetooth odatak tako da cu na njemu to tako da resim.

Naravno ja bih radije neki koji ima display koji ide preko retrovizora da automatski dobijem i zatamnjivan je retrovizora ali je razlika u ceni tolika da je ipak lakse da sam zatamnim retrovizor .

Ako ga kupim javljam svoja iskustva.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

ne znam ako je reklama nek brisu,ali sam ja na ovom sajtu nasao par zanimljivih stvari sto se tice plavog zuba,ima i postolje sa zvucnikom ima i ceo retrovizor srednji koji u sebi ima i slusalicu kokja se moze izvaditi i koristiti nije lose,iskrolujte i pogledajte,mada samja vise za ovu malu slusalicu u uvetu ili bubicu koja se ni nece videti http://najboljeponuda.tk/ pa na bluetooth slusalice
              kad koči,cepa gume i prevrće se!
              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

Working...
              X