Zamena muzike u audiju a6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lukmir
    CBC Početnik
    • 22.12.2009
    • 2
    • Ruma

Zamena muzike u audiju a6

Imam audi a6 (c5) 1998 godiste sa radiokasetofonom.Stavio bi cd plejer ali se bojim da cu izgubiti na kvalitetu zvuka, buduci da auto ima fabricki ugradjeno 8 zvucnika u vratima i subwoofer u gepeku.
    Koja mi je najbolja solucija?Da li je moguce povezati cd player tipa pioneer-a ili kenwood-a da koristi sve zvucnike (nisam siguran kako je amplifikacija ni resena na fabrickom ozvucenju, mozda on cak ima i neko posebno pojacalo da sve ovo gura??) ili bi ipak kao najbolju soluciju morao da jurim neki originalni audi cd player (za koji nisam siguran ni da moze da se nabavi ovde).
    Svaka pomoc je dobrodosla.
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Zamena muzike u audiju a6

zasto ne uzmes original audijev CD simphony a posto vec imas chorus (blaupunkt), koliko znam za oba ima iPod adapter ili Tape adapter pa povezes na neki MP4. ako ubacis neki aftermarket HU nikada neces imati zvuk kao sa fabrikom.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• lukmir
      CBC Početnik
      • 22.12.2009
      • 2
      • Ruma

Re: Zamena muzike u audiju a6

Trazio sam po internetu i nasao sam sliku audijevog cd-a "audi symphony" ali je on mnogo vecih dimenzija nego moj kasetofon.To je JEDINA varijanta audi cd player-a koja je iz audia a6 (bar jedina koju sam ja uspeo da pronadjem).

Gornja slika je sa neta a donja je moj auto.Primeticete da kod mene postoji plasticni okvir oko kasetofona i oko kontrola za klimu.E sad, koliko ja kontam, taman kad tog okvira ne bi bilo, ove komande za klimu idu dole a ona "budza" od cd-a ulazi.
      Da li je izvodljivo to uopste spojiti na moje zvucnike?Moj auto je 1998. a ovo je izgleda neka restyle varijanta iz 2002. ili kasnije...

Comment

Working...
      X