Zeleo bih malo poboljsati muziku na fabricku u bmw1 ali bez preteranih zahvata...tipa neki vufer, basovi i tome sl. sa osrednjim ulaganjem.Ima li ko predlog sta uraditi, ugraditi,cene i gde otici?hvala unapred
Kako poboljsati mjuzu u bmw1?
Collapse
X
-
Re: Kako poboljsati mjuzu u bmw1?
tesko ako ne menjas plejer neces nista moci da uradis. fabricki plejeri nemaju cinc izlaze za pojacalo tako da nemoz ni da ga montiras , ako promenis plejer onda ti se otvara brdo opcija, jer mozes da dodas pojacalo koje ce da pumpa neki mali woof u gepeku sto je po meni apsolutno dovoljno, kasnije mozes i zvucnike da zamenis mada su OK skroz , menjao sam plejer drugaru a ostali su fabricki zvucnici i extra se cuje, daleko bolje od onog kad je bio fabricki plejer koji je crko posle dve godine, taman kad je prosla garancija
Comment
-
-
Moze da se ostavi fabricki plejer, i da se koristi pojacalo koje ima "speaker level input", sve zavisi koliko zelis da poboljsas zvuk i koliko je on sada los..
Bolja opcija je ako se menja i plejer, ali na novim kolima to izgleda katastrofa jer su se svi odrekli DIN prostora za standardni pleyer, pa moras da koristis razne maske oko plejera...
1999 god. sam kupio nov BMW i nisam bio zadovoljan fabrickom muzikom - uradio sam prvu (losiju) varijantu jer nisam hteo da kvarim izgled enterijera, zamenio zvucnike i dodao pojacalo i dobio na kvalitetu cak i sa fabrickim CD plejerom i koriscenjem speaker level ulaza na pojacalu.
Naravno, ako je cilj najkvalitetniji zvuk, bez obzira na izgled i cenu, onda menjas sve pocevsi sa CD plejerom.
Comment
-
-
obrati paznju da majstor DOBRO zna svoj posao posto je u tom automobilu fabricki ugradjena skretnica tako da zvucnici dobijaju SAMO ono sto mogu da sviraju !!!
znaci dodavanjem zvucnika na postojecu instalaciju neces mnogo dobiti, moraces da vuces kompletno nove kablove ili da zamenis skretnicu...
...sve u svemu krvav posao !
Comment
-
-
Juce sam zujao i trazio nesto i na kraju posle svega odlepio i kupio Pioneer subfuver TS WX206 (aktivan,ima pojacalo u sebi,nema mnogo razvlacenja) pa cu ici ovih dana da ga ugradim i vidim koliko sam se zeznuo (platio ga 160 evra u Tehnomaniji).Inace malo sam razocaran osnovnom mjuzom u bmw,mozda tripujem ali meni apsolutno nije nesto,inace imam cd valjda osnovni paket.Sada kada razmisljam mislim da je ipak stvar u zvucnicima jer mi generalno ton nesto nije pa cu prvo videti kako ovo funkcionise sa subfuverom, ako ne da vidim neke zvucnike...ako i tu imate neku preporuku recite...
Comment
-
Comment