Koji MP3 player sa Bluetooth-om uzeti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Koji MP3 player sa Bluetooth-om uzeti?

Izbor je veliki, ali ima par caka
    molim za pomoc - treba mi model mp3 plejera, koji ima integrisani bluetooth i mikrofon, da je 1DIN, da ima odvojene izlaze za zvucnike i woofer, i da ima ili zelene dugmitje, ili zeleno pozadinsko svetlo, da uklopim sa ostatkom osvetljenja u kolima orao sam po internetu satima, ali nisam uspeo da nadjem adekvatan model, a da to nije alpine ipak sam imao nesto malo jeftinije na umu, ali u krajnjem slucaju otvoricemo se i za to!
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

• bljump
    CBC Član
    • 28.01.2010
    • 11
    • Novi Sad/Beograd

Re: Koji MP3 player sa Bluetooth-om uzeti?

Pozdrav,

verovatno si mislio da one koji mogu kod nas da se kupe. To ne mogu mnogo da ti pomognem , posto ne setam po prodavnicama. Mogu da ti pokazem neke dobre modele koje mozes da narucis preko neta da ti dodju. Jedan dobar je recimo

Sony MEX-BT5100 pristojan ali malko skup... doduse ne znam na koji si se Alpine namerio.
    JVC KD BT 1 on je dosta jeftiniji ali i ruzniji
    JVC KD-R800 u klasi sa prethodnim
    Clarion CZ509EG jos jeftiniji

Eto imas nekoliko pa vidi sta ti odgovara

pozzzz

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Gledaj da uzimas model koji ima mikrofon odvojen od HU. Taj je se lakse prilagodjava samom autu, mozes da postavis mikrofon gde je najzgodnije i gde se najbolje cuje.

Ja u sluzbenom koristim LG i osim tog problema sa mikrofonom koji cu morati da resim nemam drugih problema... Radi savrseno, 5 telefona moze da upari, BT radi i kada je radio potpuno iskljucen. Moze da primi imenik s telefona... super stvar. Nema zica, punjenja samo udjes u kola i gotovo...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• StreetRacerCA
        CBC Senator
        • 11.06.2006
        • 238
        • Čačak
        • Škoda Fabia II 1.6 TNG

hvalqa drugari, pomogli ste mi maximalno!

posle duge potrage, vaganja cena i sl., a i zbog povoljnog modaliteta za placanje (ok, dobro, najvise zbog toga) odabrao sam Sony mexbt-2600. Javicu kakav je po instalaciji!
        Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

Working...
        X